Reklam Bannerı

Keymey 'in en son etkinliği

• K
    Keymey , Mediamarkt ve Trendyol başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ayrı başlık açmak lazım.
  • K
    Keymey , Marketlere Gelen Teknolojik Aletler başlıklı konuya cevap yazdı.
    • Screenshot_2025-05-29-06-07-49-363_com.instagram.android.webp
  • K
    Keymey , Samsung S24 Plus alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bataryasının kötü olmadığını biliyordum fakat bu kadar iyi olması şaşırttı. 2 güne bir şarj ediyormuşsunuz. Telefonun hiç ısınmamasını...
  • K
    Keymey Samsung S24 Plus alınır mı? konusundaki flarex01 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Evet arkadaşlar telefonu alalı neredeyse 1 ay olacak sanırım değerlendirmenin zamanı geldi. Öncelikle şunu söyleyim 38.200 bin +...
  • K
    S25+ kadar para varsa 58 bine s24 ultra alırsın, keşkesi olmaz.
  • K
    Bu teste göre oyun oynarsan arada fark var fakat webde gezinme ve video izleme gibi yerlerde fark yok. Yüzde 20 fark olmaz büyük ihtimal...
    • 1748458827933.webp
  • K
    Instagramda ısınma sorunlarını Donanımhaber forum S25 Ultra konusunda da okudum. Ayrıca 16 Pro Max'de de instagramda ısınma olduğundan...
  • K
    Keymey , 14T Pro alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    S24FE'den ciddi manada işlemci ve kamera açısından düşük. Büyük ihtimalle batarya konusunda biraz daha iyi. A serisi kullananlar S...
  • K
    4 yıl civarı kullanırsın ikisini de hiç sıkıntı çıkarmaz. Batarya konusunda tabiki s25+ daha iyi olacaktır, ama 10 bin liraya değer mi o...
  • K
    Senin isteklerine bağlı bir olay bu. Daha iyi kamera istiyorsan mesela aradaki farkı vermeye değmez çünkü her ikisinin de kamerası aynı...
  • K
    Keymey , S24 Fe İnstagramda aşırı ısınıyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu arkadaşın kullandığı cihazda hem alternatif oyun performansı yönetimi açık hem de termal eşik ayarı +2 yani daha yüksek sıcaklıkta...
  • K
    Sistem uygulamaları Samsung'a göre ciddi kalitesiz. Samsungda sistem uygulamalarını kullanırken Xiaomide farklı uygulamaları kullanmak...
  • K
    Keymey 14T Pro alınır mı? konusundaki Bng4406 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Abi servis kalitesi yerlerde Xiaomi de onu bil ileride pil mil de bulmak kolay değil ben değişim için göndermek istedim adamlar telefonu...
  • K
    Fiyatı makul duruyor. Telefoto ve selfie kamerası kötü. İşlemcisi verimli denemez. Ekran koruması hâlâ gorilla glass 5 mesela. Ama ana...
  • K
    Keymey Yeni iPadler Tanıtıldı konusundaki OKN mesajınıza Üzgün Üzgün tepkisini verdi.
    O fiyata 256 GB yok ki. Pazarama da gürgençler satıcısı 128 GB göndermiş. Yorumlar hep bu şekilde.
Geri