Reklam Bannerı

KİRPİ kullanıcısının son içeriği

1. K

Kamera öncelikli telefon önerisi rica

bi çılgınlık yapıp raw seçeneğine basıp ham deneyebilirsin veya pro modda ayrıca s24fe ayarlarından ekran ayarlarında kullandığın telefonun sahibi ekran modu ayarında beyaz dengesi ve konstars ayarı ile oynamış olabilir
  2. K

aslında ahmet hocam sana cevabını vermiş ama apple yapmış bu pazarlama işini baksana adama 12 pro max ile aynı fiyat seğmentindeki yeni çıkan 7 sene güncelleme desteği olan cihazla 12 pro max kısaylıyor kafayı yersin
  3. K

eren birisi sana böyle dedide bu tercihe vardın galiba : yHa knk aPPle Yha kAsMıo
  4. K

android tarafında android için portlanmış aaa oyunlar yok

bu cihazlar madem bu kadar güçlü neden snapdragon elite ve gen 3 apple ın yaptığı gibi 15 16 serisinde death stranding ac mirrage gibi oyunlar bizde yok ? illa emülatörmü kullanıcaz yarım yamalak optimizasyon yok bişi yok ayrıyeten insanları görüyorum samsung dex ile cihazlarını masaüstü...
  5. K

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

poco x3 pro kullanıyordum razalet ötesi ağır hantal bi telefon güncelleme desteği kısa sürede kesildi aşırı ısınıyordu ekranı çok kötüydü ve sonuç 1 sene sonunda anakartı yandı bidahada açılmadı sonra Honor90 cihazına geçtim honor ilk başta beni mutlu etti gerek depolaması ekranı arka kamerası...
Geri