Reklam Bannerı

MacWİX kullanıcısının son içeriği

1. M

Honor Magic 7 Pro Geliyor!!!

Bir süredir kullanıyorum ve ergonomi olarak da alıştım artık, sanırım kötü diyeceğim bir şey veya yorumum yok cihazda. 10/10 cihaz bence
  2. M

OnePlus 13 Türkiye Fiyatı Açıklandı

Geçen hafta ön sipariş vardı 53k fiyat ile. Biran Honor m7pro almasa mıydım dedim ama incelemelere bakınca rahatladım.
  3. M

Benim için tek kötü yorum, telefonun ergonomisi kamera kısmı daha ağır bastığından tek elle tutuşta dikkatli olmak lazım, düşecek diye korkuyorum
  4. M

s7 edge den geçtim:) Uzun yıllar samsungdan sonra beni fazla zorlamadı magıcos, kamera ıphone 16 pro ile karşılaştırdım honoru daha çok beğendik. batarya gayet güzel şarj hızı filan söylememe gerek yok zaten abdest alıp namazımı kılana kadar doluyor telefon. ai özellikleri çok eğlenceli. Kısaca...
  5. M

Cihazı aldım iki üç gündür kullanıyorum sorunuz var ise yardımcı olmaya çalışırım.
  6. M

Alırsam senin linkten girerim
  7. M

Yarın Vatan'ın da fiyatına bakalım, ona göre karar vereyim. S25 öğrenci indirimini kaçırdım gelirse tercihim s25 olur. 43700 güzel fiyattı.
  8. M

Sizce bu şekilde alınır mı arkadaşlar? Üstad @Murat Burç ne diyorsun alınır mı?
  9. M

tekrar açıldı link
  10. M

Normal de yarın satışa çıkması bekleniyordu, bugün gören yüklenmiş bitirmiş veya satıştan kaldırmışlardır, yarın yine gelir. Ama takas desteği ile bu fiyat çok iyi 50bin altına düşüyor normal 7-8 binlik bir cihaz verince.
  11. M

Güzel fiyat ile geldi Arkadaşlar, 2bin de kupon alana için güzel, üstelik tablet hediyesi var https://www.hepsiburada.com/honor-magic-7-pro-512-gb-12-gb-ram-honor-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00007TD0VF?ftid=erigxq2g1c5dn9eb&url_src=and-product-detail...
  12. M

Teknosa mağaza da 59.999TL yazmışlar fiyata, gidip kendim göremedim ama hediyesi filan var mı diye.
  13. M

Amiral gemisi için aynı şeyler değiştirilip söyleniyor, tabi ki elle tutulur çok fark olması söz konusu değil.
  14. M

honor vivo
  15. M

Funtouch os kullanıp memnun olanı henüz görmedim. Vivo X200 pro tek alameti harikası kamera. Komple bir cihaz olarak beğenene denk gelmedim.
Geri