Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gos u kapatıp da pubg test yapan herhangi video varmı. Denk geldiğim bütün videolar da 42 derece sabit oynuyorlardı. Uzun süreli oyun performansını merak ediyorum. Bide aklıma gelmişken soriyim. Ekran dokunma yönünde sıkıntı çıkarır mı. İzlediğim bi inceleme videosunda bazı dokunmaları...
90 fps benim için hiç sıkıntı değil. 120 ile 90 arasında pek fark yok benim gözümde. Batarya daha fazla yer bana göre. 120 olsa bile ben 90 fps tercih ederdim. Benim için sorun değil bu konu. Ben de diyordum 90 fps bile görmeyen bir cihaz için insanlar niye 120 fps desteği bekliyor diye. Yani bu...
Öyle birşey varsa çok iyi .İzlediğim tüm testlerde 42 derecede sabit kalıyordu. Büyük ihtimalle o yüzdendir. Dediğiniz gibi ise kesinlikle s24 fe alacağım. Peki şunu soriyim 49 50 dereceye çıkması sıkıntı çıkarır mı. Ne biliyim işlemci yanması falan.
Şöyle soyliyim. Pubg de 8400, 120 fps e kadar verebiliyor. İzlediğim kadarıyla 100 ila 120 arasında gidip geliyor ama 8400 de 90 fps kadar destekliyor ve cihazı ısınmaya başladığında 70 ila 90 arasında seyrediyor. Bir kaç videoda 60 bile görmüşlüğü oluyor. Benim için 90 ideal. Zaten poco yu...
Evet biraz öyle maalesef. Dediğiniz gibi ise çok iyi. İşlemci konusunda sadece pubg oynayacam. Aslında evet s24 fe nin işlemcisi daha iyi ama nedense oyun performansında izlediğim videolar kadarıyla geride kalıyor. Ben zaten kendime Samsung almak için neden arıyorum. İşte dediğim gibi işlemci de...
Öncelikle iyi sosyaller
Çok yakın zamanda bir telefon alacağım. Fakat kafamda birkaç soru işareti var.
25.000 tl ye POCO X7 PRO 512/12 ve 24.500 tl S24 FE 128/8. Bütçem 20 ila 25 arasında. Benim için önemli olan işlemci, bide az buçuk kamerası iyi olsa yeter. Bu iki cihazı beğendim...