Reklam Bannerı

Murat Burç 'in en son etkinliği

• Murat Burç
    Murat Burç , Xiaomi 13 vs S22 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bunu baştan söylemen gerekiyordu. Yurt dışı cihazını seçmek kişiye kalıyor.
  • Murat Burç
    Murat Burç , Xiaomi 13 vs S22 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tartışmaya kapalı, Xiaomi 13. 8 Gen 2'li hem de gayet seviyesi olan bir cihaz varken S22'ye bakmak ne demek. Hele bunlar aynı fiyatsa...
  • Murat Burç
    Murat Burç , Hangi tableti almalıyım? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tab S9 Bütçesi varsa tab S9 alınır. Büyük ekran aramıyorsanız kalem arıyorsanız düz Tab S9 FE olur
  • Murat Burç
    Murat Burç , Redmi pad pro Aldım? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Not için kalem meselesini kesinleştirmen gerek. Mi Pad 7 güzel ama kalem yok. Türkiye'de gördüğüm kadarıyla yok.
  • Murat Burç
    Murat Burç , Telefon Önerisi Bütçe 20.000 başlıklı konuya cevap yazdı.
    S24 FEnin 128'i arada sırada 21 -22ye düşüyor ama bana kalırsa 256 GB'a bütçe varsa o alınır. Daha aşağı bütçede A55 256 GB ve Honor 200...
  • Murat Burç
    Tab S9 FE seçenek, iPad 9(düzeltme fiyatı çok artmış) eğer iPad istiyorsan bir seçenek. Başka ürünler de sayılabilir belki. 15K'ya...
  • Murat Burç
    Alternatifleri var ama fena değil. Bütçe artıyorsa Mi Pad 7 olabilir. Başka alternatifler de var
  • Murat Burç
    Murat Burç , S22 Ultra 45 watt sarj sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bende adaptörün içinden kablo çıkmıyor.
  • Murat Burç
    Murat Burç , Nintendo Switch 2 Tanıtıldı başlıklı konuya cevap yazdı.
    449 dolar çok para. Türkiye'de de ucuz olmayacaktır. Yurt dışı için bile ekonomik durumun rahat olması gerekiyor.
  • Murat Burç
    Spiegen Arcstation Pro 45W + Paugge 240W + S23 Ultra üçlüsü hızlı şarj 2.0'ı görüyor. Pil servisten değiştiği için orjinal. Adaptör...
    • 1743680292559.webp
  • Murat Burç
    Şarj seviyesi düşükken Accubattery uygulaması ile kaç watt çektiğine bakar mısın? Ayrıca tabii ki şarj seviyesi düşükken kabloda kaç...
  • Murat Burç
    Murat Burç , Samsung One UI 7 takvimi yayınlandı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Olabildiğince dolu verseler bari
  • Murat Burç
    Murat Burç , S23fe pil süresi nasıl başlıklı konuya cevap yazdı.
    Note 13 Pro Plus'dan sonra S23 FE'de pil meselesinde üzülürsün. Özellikle 120W meselesi fazla fazla hissettirir. Bu arada denildiği gibi...
  • Murat Burç
    İşlemci arıyorsan Poco F7 Pro en güçlüsü. Ana kamera için hepsinin bir seviyesi var ama ben S24 FE 256 GB alırdım. S24 FE'nin eksileri...
  • Murat Burç
    Murat Burç , Samsung A55 alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    S21 FE'yi artık geride bırakmak gerekiyor. Çok ince detaylarda çok güzel özellikleri olsa dahi eskidi, pil iyi değil, malzeme plastik...
Geri