Reklam Bannerı

Murat Burç 'in en son etkinliği

• Murat Burç
    Murat Burç , Samsung S24+ 39K fiyatla En iyisi mi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Rakipsiz değil, 14T Pro bir seçenek. Poco F7 Ultra geldi o da ciddi bir seçenek. S24 Plus'a en iyisi diyip geçmek zor.
  • Murat Burç
    Murat Burç , Sigarayi Bırakmak başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hayırlı uğurlu olsun sigarasızlık :D
  • Murat Burç
    Murat Burç , Vivo V29 lite başlıklı konuya cevap yazdı.
    128'i değmez 256 GB'ı 14'e değer. Rakipsiz değil. Güncellemesi bitti o problem. Gerisinde problem yok. 128'i şu yüzden değmez arada 1000...
  • Murat Burç
    https://www.instagram.com/stories/highlights/18024683819389413/ Nothing Phone 1'de yaptığım testler. Bunda böyleyse amirallerde de...
  • Murat Burç
    Murat Burç , Xiaomi 13 vs S22 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bunu baştan söylemen gerekiyordu. Yurt dışı cihazını seçmek kişiye kalıyor.
  • Murat Burç
    Murat Burç , Xiaomi 13 vs S22 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tartışmaya kapalı, Xiaomi 13. 8 Gen 2'li hem de gayet seviyesi olan bir cihaz varken S22'ye bakmak ne demek. Hele bunlar aynı fiyatsa...
  • Murat Burç
    Murat Burç , Hangi tableti almalıyım? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tab S9 Bütçesi varsa tab S9 alınır. Büyük ekran aramıyorsanız kalem arıyorsanız düz Tab S9 FE olur
  • Murat Burç
    Murat Burç , Redmi pad pro Aldım? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Not için kalem meselesini kesinleştirmen gerek. Mi Pad 7 güzel ama kalem yok. Türkiye'de gördüğüm kadarıyla yok.
  • Murat Burç
    Murat Burç , Telefon Önerisi Bütçe 20.000 başlıklı konuya cevap yazdı.
    S24 FEnin 128'i arada sırada 21 -22ye düşüyor ama bana kalırsa 256 GB'a bütçe varsa o alınır. Daha aşağı bütçede A55 256 GB ve Honor 200...
  • Murat Burç
    Tab S9 FE seçenek, iPad 9(düzeltme fiyatı çok artmış) eğer iPad istiyorsan bir seçenek. Başka ürünler de sayılabilir belki. 15K'ya...
  • Murat Burç
    Alternatifleri var ama fena değil. Bütçe artıyorsa Mi Pad 7 olabilir. Başka alternatifler de var
  • Murat Burç
    Murat Burç , S22 Ultra 45 watt sarj sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bende adaptörün içinden kablo çıkmıyor.
  • Murat Burç
    Murat Burç , Nintendo Switch 2 Tanıtıldı başlıklı konuya cevap yazdı.
    449 dolar çok para. Türkiye'de de ucuz olmayacaktır. Yurt dışı için bile ekonomik durumun rahat olması gerekiyor.
  • Murat Burç
    Spiegen Arcstation Pro 45W + Paugge 240W + S23 Ultra üçlüsü hızlı şarj 2.0'ı görüyor. Pil servisten değiştiği için orjinal. Adaptör...
    • 1743680292559.webp
  • Murat Burç
    Şarj seviyesi düşükken Accubattery uygulaması ile kaç watt çektiğine bakar mısın? Ayrıca tabii ki şarj seviyesi düşükken kabloda kaç...
Geri