Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://app.hb.biz/dGyfzlIpQV3T
Hocam iyi geceler
Gündelik kullanımdaki hp laptobumuzun arıza vermemesi ve stabil çalışmasından mütevellit hp almaya karar verdim bu model hakkında düşünceleriniz nedir alınır mı?
@Keymey
Laptop alma rehberi videosunda işlemci sonunda u ve y harfi olanların daha düşük güç tüketip şarjının daha uzun gittiğini duydum bu yüksek performans yani h harfi
şarj konusunda sıkıntı çeker miyim ?
Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim
Acer için malzeme kalitesi yönünde olumsuz eleştiriler aldım(fan sesi,ısınma,hoparlörlerin aşşağıda konumlanması,malzeme kalitesi açısından) fiyatına baktığımız zaman(tüm acerlerin sunduklarına göre fiyato çok iyi ancak o markaya pek güvenmiyorum)...
Herkese iyi günler bugün tercih sonuçlarının da açıklanması ile birlikte üniversiteme yerleştim
bana okul amaçlı kullanacağım[microsoft uygulamaları, youtube eğitim içerikleri vs için kullanacağım]
arta kalan zamanlarda da yt website gibi gündelik işlerimi halledeceğim bir laptop arıyorum
pek...