Reklam Bannerı

mustafaky20 kullanıcısının son içeriği

1. M

Üniversite İçin Laptop Tavsiyesi

Maksimum 25 bin civarına(fazla uçmayacak) 2050li 3050li 16 ram 512 ssd ne önerirsiniz marka fark etmeksizin yükseltebilir ramli
  2. M

Hocam hp markasından 15/20 civarına ne önerirsiniz 16 ram+yükseltilir olması şartıyla Acer markası için pek olumlu dönüşler almadım
  3. M

https://app.hb.biz/dGyfzlIpQV3T Hocam iyi geceler Gündelik kullanımdaki hp laptobumuzun arıza vermemesi ve stabil çalışmasından mütevellit hp almaya karar verdim bu model hakkında düşünceleriniz nedir alınır mı? @Keymey
  4. M

Laptop alma rehberi videosunda işlemci sonunda u ve y harfi olanların daha düşük güç tüketip şarjının daha uzun gittiğini duydum bu yüksek performans yani h harfi şarj konusunda sıkıntı çeker miyim ?
  5. M

Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim Acer için malzeme kalitesi yönünde olumsuz eleştiriler aldım(fan sesi,ısınma,hoparlörlerin aşşağıda konumlanması,malzeme kalitesi açısından) fiyatına baktığımız zaman(tüm acerlerin sunduklarına göre fiyato çok iyi ancak o markaya pek güvenmiyorum)...
  6. M

Herkese iyi günler bugün tercih sonuçlarının da açıklanması ile birlikte üniversiteme yerleştim bana okul amaçlı kullanacağım[microsoft uygulamaları, youtube eğitim içerikleri vs için kullanacağım] arta kalan zamanlarda da yt website gibi gündelik işlerimi halledeceğim bir laptop arıyorum pek...
Geri