Reklam Bannerı

Rehimov 'in en son etkinliği

• R
    Rehimov Sigarayi Bırakmak konusundaki eren286 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sigara ortamından uzak durmak,çekirdek yemek gibi eylemlerle zaman içinde bırakabilirsin.
  • R
    Rehimov Sigarayi Bırakmak konusundaki Keymey mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sigara içeceğin sırada başka bir şey yapabilirsin, bazıları elektronik sigara kullanıp da bırakıyor ama elektronik sigara da zararlı...
  • R
    Rehimov Sigarayi Bırakmak konusundaki Shun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Eninde sonunda sağlık yüzünden bırakacaksın dedemin arkadaşına bırakmazsan yuruyemezsin dedi doktor öyle bıraktı bence uzun vadede ne...
  • R
    Rehimov Sigarayi Bırakmak konusundaki 5elehattin mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    7 ay önce bırakmış biri olarak söylüyorum, son bilmem kaç paket sigaranı alıyorsun. Keyifle içiyorsun. Paketin bittikten sonra bir daha...
  • R
    Rehimov , Genel forumunda Sigarayi Bırakmak başlıklı bir konu başlattı.
    Merhabalar Sigarayı Birakmak İstiyorum Amma Bir Türlü Bırakamıyorum. Sigarayı Bırakmak İçin Ne Yapabilirim ? Sakız Çiğnemek İse Yarar'mi...
  • R
    Rehimov , Genel forumunda Dokun çevir başlıklı bir konu başlattı.
    Telefonun arkasına 2 kez dokunduğum zaman ekrandaki erşeyi başka bir dile çevirebilmek istiyorum bazen oyunlarda çok iş görür bu özellik...
  • R
    Rehimov , Canlı duvar kağıdı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bir çoğu bağlantı çıkıyor amma güvenli olub olmadığını nereden bileyim ki link verebilecek biris olsa guzel olurdu
  • R
    Rehimov , Kulaklık önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kulaklik ici
  • R
    Rehimov , Kulaklık forumunda Kulaklık önerisi başlıklı bir konu başlattı.
    Selamlar bana 1500 tl bantlarina kadar kablosuz kulaklık önerin hangisini almalıyım veya alirken neye dikkat etmeliyim ?
  • R
    Rehimov , Hesab sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ismimi degistirdim vaktinizi ayirdiğiniz icin teşekkürler
  • R
    Rehimov Hesab sorunu konusundaki OKN mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    O konuda bir fikrim yok. Meta (Instagram) kaynaklı bir hata da olabilir. Kullanıcı adını değiştirin olmadı. İki faktörlü doğrulama açık...
  • R
    Evet 5 kez sifre degistirdim ve her seferinde yine doğrulama kodu ve giris uyarisi geldi hepside Hindistan üzerinden ve ayni cihazdan
  • R
    Ikisinede baktım ikiside instagram üzerinden gönderilmiş instagram security yazıyor simdi ne yapmam gerek nasil bir önlem alabilirim ...
    • Screenshot_20250211_153422_Messages.webp
  • R
    Hesabima giris yapan kisinin telefonun modelini gösteriyor Instagram bende direk a55 yazıyor amma hesabıma giris yapmak isteyen kisinjn...
    • Screenshot_20250211_145939_Samsung Internet.webp
  • R
    En basta soylediğinizi nasil yapacagim? biraz ayrıntılı bir şekilde anlatirsaniz sevinirim.
Geri