Reklam Bannerı

Rehimov kullanıcısının son içeriği

1. R

Sadece Pişmanlık Ve Öfke

Yazdığım mesajı dikkatli oku diğer rakipler Android 15i çoktan aldı hatda Android 16yı test ediyorlar amma samsung kullanıcıları hala Android 14 de konu bu işte Samsung yapmış olduğu rezillik.
  2. R

Sadece Pişmanlık Ve Öfke

Tabikide hayır kardeşim amma üzeriden 2 ay sonra yayinlanmasını da beklemiyordum diyelim buarada konu samsungun yaptığı rezillik
  3. R

Sadece Pişmanlık Ve Öfke

Bende onu diyordum ya pişman oldum Samsung aldığıma iphone alsaydım daha iyiydi bence
  4. R

Sadece Pişmanlık Ve Öfke

Iste sorun burada ya çok geç ilerliyor bu geç irerlemek denek güncellemenin bir daha kısa süreliyine askıya alınması demek diğer firmalara baktığımızda artıq diğer firmalar çoktan android 15 tabanlı güncellemeyi yayinladılar hatda küçük güncellemelere geçtiler samsung aşırı çuvalladı s 25 serisi...
  5. R

Sadece Pişmanlık Ve Öfke

Takvimde A55 İçin Haziran Aynını Gösteriyor Muhtemelen haziranın Sonu gibi Birşey bu hazirana kadar bekletib güncellemeyi bozuk yayinlarlarsa çok pis küfür edicem artık
  6. R

Sadece Pişmanlık Ve Öfke

Bu ne abi ya A55 haziran ayni gosteriyor e hani nisan ayiydi samsung aşırı derecede çuvalliyor şuan cok yavas dağıtıyor güncellemeyi 4 kere ertelenmesi yetmiyormus gibi birde güncellemeyi geç dağıtıyor rakipleri Android 16'yı test etmeye basladilar bile biz hala 15'i bekliyoruz biris bana...
  7. R

ONE UI 7 GÜNCELLEMESİ GERİ ÇEKİLDİ İDDİASI

3 kere arda-arda ertelenen güncellemenjn 4'cü kez ertelenmesi çok absürt Birşey değilmi kardeşim?
  8. R

ONE UI 7 GÜNCELLEMESİ GERİ ÇEKİLDİ İDDİASI

Evet Bende Duydum Bu Haberi Galiba Doğru Haber Geri Çekilmesinin sebebiyse snapdragon 8gen'e sahib cihazlarin kilit ekranı alamama sorunuymuş Her yerde öyle yaziyor artık beklemekten bıktım a55 kullaniyorum mayıs ayina belki de hazirana kadar sarsacak bu güncelleme eğer söylentiler doğruysa tabi...
  9. R

One UI 7

Evet söz konusu one ui 7 26 nisana kadar A55 cihazına gelecekti bugün bir çoğu haber kaynağı one ui 7 dağıtımı durdu diyorlar bir hatadan dolayi eger böyleyse artık millet telefonu satacak samsung yaptığı bu rezillik oyle boyle birşey değil adamlar 3 kez güncellemeyi ertelediler sırf bu...
  10. R

Sigarayi Bırakmak

Günlük neredeyse 80-100 tl falan sanirim ben Azərbaycanda oturuyorum oranin parasiyla 80-100 tl winston aliyordum bide en iyiyleriden.
  11. R

Sigarayi Bırakmak

Sigarasizliğin 5ci gunundeyim çekirdek yemekten anam ağladı amma işe yarıyor bazen canım öyle çok sigara istiyor ki çekirdek bile fayda etmiyor 😂
  12. R

Sigarayi Bırakmak

Merhabalar Sigarayı Birakmak İstiyorum Amma Bir Türlü Bırakamıyorum. Sigarayı Bırakmak İçin Ne Yapabilirim ? Sakız Çiğnemek İse Yarar'mi ? Eğer İşe Yararsa Hangi Aromalı Sakız Çiğnemeliyim? Çalıştığım Ortam'da Küllükler Var Ve Kurtulamıyorum Onlardan Bana Sigarayı Bıraktıracak Birşey Lazım Öyle...
  13. R

Dokun çevir

Telefonun arkasına 2 kez dokunduğum zaman ekrandaki erşeyi başka bir dile çevirebilmek istiyorum bazen oyunlarda çok iş görür bu özellik amma bir türlü yapamadım bunu. Nasıl yapabilirim ? Cihaz A55
  14. R

Canlı duvar kağıdı

Bir çoğu bağlantı çıkıyor amma güvenli olub olmadığını nereden bileyim ki link verebilecek biris olsa guzel olurdu
  15. R

Kulaklık önerisi

Kulaklik ici
Geri