Reklam Bannerı

salih kullanıcısının son içeriği

1. S

Bütçeye uygun bilgisayar toplama

belki YouTube üzerindeki videolara bir şekilde hallederim
  2. S

Bu sistemi özelleştirme seçeneği ile anakart:MSI PRO B650M-B DDR5 işlemciyi ise:Ryzen 5 7600 ram ise:TwinMOS 16GB (1x16GB) DDR5 5600MHz CL46 Gaming Ram son olarak SSD ise:Lexar NM610PRO 1TB Gen3x4 3300/2600MB/sn olarak değiştirdim ve fiyat yaklaşık 40000tl oldu kısacası yapılacak bu...
  3. S

Birkaç video izledim ancak okadarda basit değildi benc😐
  4. S

Peki farklı Satıcılardan satın alacağım bileşenlerin montajını yapabilecek markalar varmı
  5. S

Herşyi inceledim ve toplam fiyat 55.600Tl ediyor ancak indirimleri beklemek yerine bazı parçalardan kısabiliriz mesela önerdiğin monitör 1440p ve bu yüzden fiyatı biraz daha pahalı bunun yerine 1080p ips bir monitör almam daha mantıklı fiyatı düşürebilmek açısından yani 1080p ips bir monitör...
  6. S

Yorumlarda ısınma problemi gibi sorunlar bildirilmemişse sorun çıkartacağını sanmıyorum
  7. S

Yanlız hazır sistem önerisinde bulunmak zorunda değilsiniz sistemi kendim toplamayı düşünüyorum bu yüzden her bir bileşen hakkında önerileriniz varsa benim için daha iyi olur
  8. S

Ancak anakart hakkında bilgim yok
  9. S

S Sistem kağıt üzerinde iyi duruyor ancak ssd ve ram yükseltmesi șart bence
  10. S

Yaklaşık 2-3 ay sonra bir oyuncu bilgisayarı toplayacağım bútçem 50000Tl sisteme 35-40 arası vermeyi düşünüyorum gerı kalan miktara ise çevre birimleri satın alacağım her öneriniz benim için çok değerli öneride bulunacak herkese șimdiden teşekkürler
Geri