Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önerdiğiniz laptop çok dikkatimi çekti ve almayı düşündüm ama en yakınımdaki Teknosa mağazasında stockda bitmiş internetten alınca freeDos geleceği için windows kurdurmam gerekicek ama tanıdık bir bilgisayarcı olmadığı için parça çalma vb durumlardan korkuyorum bu laptop un(slayer 4) windows...
merhabalar ben gaming laptop alacağım ama ne alacağıma karar veremedim aklımda acer nitro 16 an16-42 ve hp omen 17-db0015nt vardı birkaç kişide bana hp omeni önermişti ama stoğu bittiği için ne alacağımı şaşırdım sizce acer nitro yu almalı mıyım? yoksa önerdiği iz başka laptoplar varmı? bütçe...
merhabalar ben normalde ''hp omen 17-db0015nt a44qlea'' alacaktım ama piyasada hiç bir yerde satılmıyor nedenini bilmiyorum onun yerine Acer Nitro 16 AN16-42 almayı düşünüyorum sizce hp omen stoğunu beklemeye değermi yoksa acer nitro almak dahamı mantıklı ?
hp...