Reklam Bannerı

Shadow25 'in en son etkinliği

• S
    Shadow25 S25 SERİSİ ANA KONU konusundaki OKN mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Burada geçmek mantıklı olabilir demiştim önceki yorumu okumadınız mı acaba? Shadow
  • S
    Shadow25 , S25 SERİSİ ANA KONU başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam sarı siteden baktım benim telefona. Muadillerine 10 11k fiyat vermişler o yüzden takas makul geldi. Ancak Samsung easycep ile...
  • S
    256si 71k 512si 77k 512de takas olmuyor zaten
  • S
    Kardeşim çok güzel yorum yazmışsın tebrik ederim ben de bir soru sorayım. Elimde 12t var s25u geçmeyi planlıyorum kamu indirimiyle ve...
  • S
    Shadow25 S25 SERİSİ ANA KONU konusundaki OKN mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    S23'ten S25'e geçince standart kullanımda çok fazla bir fark hissetmezsiniz. Sizin kullanımınızda işlemciden dolayı daha akıcı ve daha...
  • S
    Shadow25 S25 SERİSİ ANA KONU konusundaki Technicer mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hediyeler ilgi çekici olabiliyor ancak koyulan hediyeler pek akla gelen ve kullanılan hediyeler değil gibi, kulaklık modelleri olsaydı...
  • S
    Shadow25 S25 SERİSİ ANA KONU konusundaki Keymey mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    12T'yi ikinci el olarak satsan 17 bin lira etmez sanırım, S25 Ultranın fiyatının düşmesini de bekleyebilirsin, o sırada ikinci el...
  • S
    Beyler elimde 12t var. Samsung kamu çalışanı indirimiyle s25u 256gb için 17k takas desteği veriyor. Total 53k gibi bir fiyata inecek...
Geri