Reklam Bannerı

Shadow25 kullanıcısının son içeriği

1. S

S25 SERİSİ ANA KONU

İpad air 5 var hocam 2 yıllık neredeyse. S10+ hoşuma gitmiyor değil ama bu kadar masrafa girmeye çok değmez bence. Çünkü nerden baksanız 15k vereceğim fazladan. Şanlı m1den memnunum
  2. S

S25 SERİSİ ANA KONU

Watch 6 classic var değiştirmeyi çok düşünmüyorum hocam
  3. S

S25 SERİSİ ANA KONU

Herkese iyi forumlar. Samsung sitesinden s25 ultra aldığımdan elimde sitede geçerli 2000 liralık samsung çeki var. Ne almamı önerirsiniz. Halihazırda orijinal 25w şarj aleti(bence gayet yeterli), kılıf, Huawei freebuds pro 2 kulaklığım var. (Buds 3 pro elimdeki kulaklıktan çok da farklı...
  4. S

Honor Magic 7 Pro Geliyor!!!

Hocam 70kya 512gb s25u mi yoksa bu cihaz mi sence?
  5. S

Genel Sohbet

67w huayei şarj aleti aamsungu hızlı şarj eder mi? Ekstra özellik vs gerekiyormuş dediler doğru mu acaba
  6. S

Genel Sohbet

Genel fikrinizi sormuş olayim ben de. Ana telefon olarak s25u yd alınır mı? Server muhabbetleri illaki gelir diye düşünüyorum ancak insanın içinde ya bişey olursa korkusu oluyo maalesef
  7. S

Galaxy S25 Ailesi + Samsung Shop Öğrenci İndirimi

Kamu indirimiyle s25u 512 71kya geliyor. Burdan almazsak kaç aya bu fiyata düşer ne dersiniz?
  8. S

S25 SERİSİ ANA KONU

Ne sorunlar var hocam gördüğünüz
  9. S

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

YD cihaz mantıklı evet ama kayıt ne zaman geleceği belli değil, garanti kısmı da soru işareti tabi. Guvenebilecegim bir yer ve kayıt kısmı soru işareti olmasa 3 4 ay bekleyip s25u alırdım ancak değişim kampanyasını kaçırmak istemiyorum. S24u da mantıklı olabilir ancak almışken iyisini alma...
  10. S

S25 SERİSİ ANA KONU

YD düşündüm ancak ana telefonum olarak almayı planladigimdan 8 ay kullanmak, sonrasında başka telefona geçmek zor olabilir. Server deseniz s24 ultrada bile gelmedi diye biliyorum ki ne kadar güvenilir o kısmına da çok vakıf değilim. Garanti deseniz o da bir problem tabi. Yd konusunda...
  11. S

S25 SERİSİ ANA KONU

Hocam sarı siteden baktım benim telefona. Muadillerine 10 11k fiyat vermişler o yüzden takas makul geldi. Ancak Samsung easycep ile çalışıyormuş diye okudum bir yerden. Müşteri şikayetleri de görünce ilgili firmayla alakalı içime bir kurt düştü fikir almak istedim, teşekkür ederim
  12. S

S25 SERİSİ ANA KONU

256si 71k 512si 77k 512de takas olmuyor zaten
  13. S

S25 SERİSİ ANA KONU

Kardeşim çok güzel yorum yazmışsın tebrik ederim ben de bir soru sorayım. Elimde 12t var s25u geçmeyi planlıyorum kamu indirimiyle ve değişim kampanyası ile 55e falan gelecek. Telefona 17k fiyat bictiler ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Sence şimdi takas desteği ile mi geçmek mantıklı yoksa...
  14. S

S25 SERİSİ ANA KONU

Beyler elimde 12t var. Samsung kamu çalışanı indirimiyle s25u 256gb için 17k takas desteği veriyor. Total 53k gibi bir fiyata inecek eğer takasta sorun olmazsa. Takas desteği güvenilir mi dedikleri fiyatı mi veriyorlar genelde bilen var mı? Bu fiyata alınır mı?
  15. S

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

2 seneyi aşkın süredir Xiaomi 12T kullanıyorum, genel olarak memnunum. Pil sağlığı %80 olmasına rağmen 1 günü rahat çıkarıyor. Zaten 120w şarjı olmasından ötürü pil konusunda hiçbir sorunu olmadi cihazin. Performansı, 120hz ekranı şuana kadar üzmedi ancak kamerası ve Xiaomi arayüzü kötü...
Geri