Reklam Bannerı

Shun 'in en son etkinliği

• Shun
    Shun , Acer Aspire Lite 1235U başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam video açiyorum mesela lenovo idapad 3 gaming ile kıyaslayinca benimki bang&olufsen gibi bu laptopta cızırtı sorunu var sesi %60...
  • Shun
    Hocam hoparlörü kötü son seste cızırtı var ekran güzel pili de birkaç ayarlamadan sonra güzel hale geldi ekstra hoparlör almak şart film...
  • Shun
    Shun , 3000 tlye kadar kulakık önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben de bunu düşünüyordum hocam ama bunun prosu aklımı çeliyor 2x fiyat farkına değecek ozellikleri var mı? Yoksa 3k ya bunu alıp geçicem
  • Shun
    Shun , Kulaklık forumunda 3000 tlye kadar kulakık önerisi başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar telefonum s22 ultra ve jabra elite 3 den geçilecek bir kulaklık arıyorum tüm tavsiyeleri bekliyorum ses kalitesi 1. Önceligim...
  • Shun
    Klavyede ışık yok alirken bakmadım vardıe diye bu üzdü biraz kendi laptobuma kıyasla klavye hissiyatı ve hoparlörünü kötü buldum
  • Shun
    Shun , Dizüstü Bilgisayar forumunda Acer Aspire Lite 1235U başlıklı bir konu başlattı.
    İlk izlenimlerim ekranı fiyatına göre çok başarılı ve aşırı hızlı bir ssd koymuşlar içine sadece fan açmaya biraz meyilli bir cihaz...
    • 20250329_111140.webp
    • 20250329_112703.webp
  • Shun
    Shun , Marketlere Gelen Teknolojik Aletler başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tab active 2 şaka olsun diye eklenmiş galiba
  • Shun
    Shun , Google Fotoğraflar Toplu Halde Cihaza İndirme başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sağol hocam 2. Yöntemle halletim
  • Shun
    Shun , Genel forumunda Google Fotoğraflar Toplu Halde Cihaza İndirme başlıklı bir konu başlattı.
    Yedekli fotoğrafları cihaza indirmek istiyorum ama lanet uygulamada bir türlü bulamadım tek tek mi seçmem lazım kolay yolu olmalı diye...
  • Shun
    Shun , S25 Ultra vs iPhone 16 pro başlıklı konuya cevap yazdı.
    İşletim sistemleri farklı hocam işletim sistemi seçince cevaba gidiyorsun zaten
  • Shun
    Shun , Telefon önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    S24 fe alınır hocam
  • Shun
    Hocam 2. El temiz 15 pro olabilir iphone istiyorsan ama s24 ultra fiyatına 15 pro almazdım şahsen senin istedğin cihaz bence s25 android...
  • Shun
    Shun , Oyun Müzikleri Paylaşma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Rdr2 yeter artık denebilir ama çok çok üst düzey bir oyun ve bu muzik o atmosferde beni alıp kopartmıştı dış dünyadan
  • Shun
    Shun , Realme GT2'ye android 15 gelmeyecek başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam eğer gelmez ise bu realmenin verdiğ sözlerin bir anlam ifade etmediğini gösterir bence
  • Shun
    Shun , Depolama forumunda Hkvision 1tb ssd 1749tl başlıklı bir konu başlattı.
    Önce 40mb gibi çok düşük okuma hızı aldım sonra kutudan çıkan çevirici ile takıp yeniden başlatınca düzeldi bu fiyata tam f/p diye...
    • 20250314_211831.webp
    • 20250315_095700.webp
Geri