Reklam Bannerı

srkn60 'in en son etkinliği

• S
    srkn60 , 14T Pro alınır mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    @Keymey Hocam lütfen yardımcı olun bi neticeye varalım telefon alayım artık zamlar gelmeden Otelde çalıştığım için yoğun bir tandemim...
  • S
    Xiaomi honor huawei grubundan max 25 bine önereceğiniz cihazlar var mı? Hızlı şarj olması lazım birde a56 kadar gündelik işleri...
  • S
    Hocam a56 inceledim bence iyi gibi yorumlarınız nedir bu cihaza s24fe'ye geçmeye değer mi bütçeyi kısmak istiyorum biraz
  • S
    Hocam 14t pro almak yerine biraz daha bütçeyi kısmam gerektiği için 13t pro almayı düşünüyorum model için yorumlarınız nedir ?
  • S
    Hocam şimdiki exynosların eskilerden çok farklı olduğunu biliyorum ama mediatek dimenstynin daha iyi olduğu aşikar 14tpro aslında hemen...
  • S
    srkn60 , Genel forumunda 14T Pro alınır mı? başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar bu model alınır mı? Bazı sorunları olduğunu söylüyorlar üstelik hyper os reklam sorunları gibi Başka önerileriniz nedir...
  • S
    srkn60 , Galerimde bana ait olmayan fotograf başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam 2009da bırakın kamera kullanmayı tuşlu bile kullanmıyordum 20 yaşındayım ben bu neden oldu bilmiyorum ama ne olur ne olmaz diye...
  • S
    srkn60 , Samsung forumunda Galerimde bana ait olmayan fotograf başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese iyi günler iyi bayramlar dilerim şimdiden sabah kalktığımda galerimde bana ait olmayan 2009da nikon kamera ile çekilen bir...
Geri