Reklam Bannerı

srkn60 'in en son etkinliği

• S
    srkn60 , Galerimde bana ait olmayan fotograf başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam 2009da bırakın kamera kullanmayı tuşlu bile kullanmıyordum 20 yaşındayım ben bu neden oldu bilmiyorum ama ne olur ne olmaz diye...
  • S
    srkn60 , Samsung forumunda Galerimde bana ait olmayan fotograf başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese iyi günler iyi bayramlar dilerim şimdiden sabah kalktığımda galerimde bana ait olmayan 2009da nikon kamera ile çekilen bir...
  • S
    srkn60 , S23 kilit ekranında donma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hayır hiçbir şekilde sorun yaşamıyorum ekran koruyucumdan dolayı takılma sorunu olmadığı zaman tıkır tıkır çalışıyor. Sadece parmak...
  • S
    +takılma olduğu sırada yüzümü algılayıp kilidi açıyor ekrandaki kısayol tuşlarından kamerayıda açıyor ama yukarı kaydırıp ana ekrana...
  • S
    Ekranı yan tuşla uyandırıyorum kilit ekranımda hem yüz tanıma hem pin var duvar kağıdım fotograf ama ekran koruyumun kamera kısmında cam...
  • S
    60 hz bile gayet akıcı geliyor bana benim şikayetim kilit ekranında donma yapması
  • S
    srkn60 , Samsung forumunda S23 kilit ekranında donma başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. S23 kullanalı neredeyse 1 yılım oluyor hiçbir şekilde kullanımımda arayüzde donma...
Geri