Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fırat üni yakınlarında değilsen bizzat bu bölüm için gitmeye değmez
Ayrıca ilgi alanın değilse bu bölüm sana biraz farklı ve zorlayıcı gelebilir sıkılabilirsin
İyi günler sınavımında iyi geçmesinden sonra artık birkaç planlama yapmaya başladım
Otomobil mühendisliği bölümü için bir laptop önerisi istiyorum
Bilgisayarlardan ram ssd dışında pek anlamam
Bana max 25 bin tlye(daha düşük olursa daha makbule geçer)
Uzun yıllar kullanacağım
Lenovo asus...
Hepinize iyi günler
Önceden kullandığım redmi 4 active kulaklığı kardeşime verdim
Maksimum 800tl bütçem var
Anc olup olmaması inanın şart değil
Yalnızca kulağa oturan
Birde kaliteli olursa sevinirim
Redmi buds 6 active alınır mı
Aslında t13 alacaktım ancak hakkında kötü yorumlar var
@Keymey
Hocam lütfen yardımcı olun bi neticeye varalım telefon alayım artık zamlar gelmeden
Otelde çalıştığım için yoğun bir tandemim var hızlı şarj olması ve bataryasının iyi olması lazım
Fazla fotograf çekiyorum kameradan beklentim var a56 serisi kadar s24fe kadar iyi çekse yeter
İşlemci...
Xiaomi honor huawei grubundan max 25 bine önereceğiniz cihazlar var mı?
Hızlı şarj olması lazım birde a56 kadar gündelik işleri halledecek kadar işlemcisi olsun yeter
Hocam şimdiki exynosların eskilerden çok farklı olduğunu biliyorum ama mediatek dimenstynin daha iyi olduğu aşikar
14tpro aslında hemen alıp geçeceğim bir cihazdı ama reklam sorunu var deniyor bu her zaman gelen bir şey mi örneğin sosyal medyada geziyorum tak diye çıkıyor mu ayrıca hyper 2.0da...