Reklam Bannerı

srkn60 kullanıcısının son içeriği

1. S

Galerimde bana ait olmayan fotograf

Hocam 2009da bırakın kamera kullanmayı tuşlu bile kullanmıyordum 20 yaşındayım ben bu neden oldu bilmiyorum ama ne olur ne olmaz diye şifremi değiştirdim
  2. S

Galerimde bana ait olmayan fotograf

Herkese iyi günler iyi bayramlar dilerim şimdiden sabah kalktığımda galerimde bana ait olmayan 2009da nikon kamera ile çekilen bir fotograf buldum ama asla alakam yok Bir sıkıntı olabilir mi? Cihazım s23 256
  3. S

S23 kilit ekranında donma

Hayır hiçbir şekilde sorun yaşamıyorum ekran koruyucumdan dolayı takılma sorunu olmadığı zaman tıkır tıkır çalışıyor. Sadece parmak izini hesap etmeden almışım koruyucu kalın olduğundan parmak izimi algılamıyor nano almam lazımdı
  4. S

+takılma olduğu sırada yüzümü algılayıp kilidi açıyor ekrandaki kısayol tuşlarından kamerayıda açıyor ama yukarı kaydırıp ana ekrana gelemiyorum rezalet bir durum üstelik bu cihazda
  5. S

Ekranı yan tuşla uyandırıyorum kilit ekranımda hem yüz tanıma hem pin var duvar kağıdım fotograf ama ekran koruyumun kamera kısmında cam yok dediğim gibi cihazım daha ilk günki gibi çalışıyor hiç takılma yok ama bu sorun olduğu zaman kilitleniyor kalıyor
  6. S

60 hz bile gayet akıcı geliyor bana benim şikayetim kilit ekranında donma yapması
  7. S

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. S23 kullanalı neredeyse 1 yılım oluyor hiçbir şekilde kullanımımda arayüzde donma kasma yaşamadım ama bazen sanki 5 senelik j7 kullanıyormuşcasına kilit ekranında donuyor yukarı kaydırıp açamıyorum yüzümü algılıyor kamera menüsüne geçiyor ama...
  8. S

S23 Tavsiye İsteği

Anladım hocam sağolun son bir sorum var bu dünki lansmandan önce bir güncelleme geldi yapmışsınızdır belki onu yaptıktan sonra telefonunuzda bir değişiklik fark ettiniz mi ? Sanki benimki biraz fazla ısınmaya başladı gibi
  9. S

S23 Tavsiye İsteği

Benim ekran süremde kullanım tarzımda birebir sizinki ile aynı şekilde. S22 için daha kötü olduğunu duymuştum samsungda evet bu normalmiş.Ancak benim tereddütüm doğru şarj ediyor muyum? Ben genelde en az 30a düştüğünde direkt şarja gidiyorum hatta bazen 40 seviyelerindede taktığım oluyor acaba...
  10. S

S23 Tavsiye İsteği

Pil koruma ayarımda temel şeklinde ayarlanmış durumda
  11. S

S23 Tavsiye İsteği

@Murat Burç hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın bir sorum daha var? S23 256 modeline geçtim aralık sonunda muazzam bir cihaz ancak batarya konusunda problemleri var.İlk aldığımda çeşitli sosyal medya platformlarında 30/100 arası şarj et gibi tavsiyeler aldıktan sonra öyle şarj etmeye...
  12. S

S23 Tavsiye İsteği

Aktif olarak samsung s23 kullanıyorum ve smsler için tercihen google mesajları kullanyorum ilk kullanmaya başladığım zamanlarda iostaki gibi gelen doğrulama kodu kısayol olarak klavye üstünde çıkıyordu ancak şimdi çıkmıyor ve smslere girip bakma meziyetindeyim bunu nasıl düzeltebilirim? Yoksa...
  13. S

İphone 6s kapanma sorunu

Sağolun yanıtlarınız için değiştireceğim telefonumu artık bunun iflah olacağını düşünmüyorum
  14. S

İphone 6s kapanma sorunu

Hocam açılıyor şarjda alıyor ancak kullanmaya başlayınca yeniden başlatıyor kendini ve defalarca böyle bu. Sürümü güncelliyim diyorum fırsat vermeden kapanıyor
  15. S

İphone 6s kapanma sorunu

Arkadaşlar akşam akşam dururken yıllardır sıkıntı vermeyen telefonum bozuldu kendi kendine kapanıp açılıyordu şimdi hiç açılmıyor sosyal medyada bi ara whatsapp gibi şeylerin çalışmayacağı söyleniyordu ondan kaynaklı mı yoksa telefonum hepten mi mefta olmuş
Geri