Reklam Bannerı

srkncm34 'in en son etkinliği

• S
    srkncm34 , Laptop tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam ben yine acer konusunda biraz tedirginim acer travelmate yerine lenovo alsam nasıl olur https://ty.gl/41650fc10 Dediğiniz 15...
  • S
    Sağolun hocam şimdi bir detaylı inceleyeceğim
  • S
    O zaman bari işlemci yüksek olsun travelmate modelini alayım
  • S
    Hocam hem sizi yordum hemde yeterince kendi kafamı kurcaladım travelmate modeli hem ekran (işte hem srgb var lcd panel var) hem işlemci...
  • S
    Hocam birde acer swift 3 modelini buldum aradaki farkı vermeye gerek var mı bu travelmate modeliyle Ryzen 5 vs i7
  • S
    Son bi neticeye varalım Ekran kartı kullanmayacağım(oyun oynamayacağım) ama bu fiyatlara ekran kartlı model varsa olur Bu ilk başta...
  • S
    birde buna bakar mısınız ?
  • S
    https://app.hb.biz/hjjnn3DPZOca
  • S
    Örneğin bir de bu modele bakar mısınız? Acere nazaran çok mu performans açısından düşük olur? Aralarında ne kadar fark var
  • S
    Hp 255 G10 3Z6C7ES Ryzen 5-7530U 16 GB 512 GB SSD 15.6" FreeDos Notebook...
  • S
    @OKN @Keymey Hocalarım biraz fazla soru sorup karamsar davranıyorum kafam karışık hakkınızı helal edin ancak dediğim gibi pek...
  • S
    Hocam aslında ön yargılı olmamın nedeni bir marka pr'ı+ mahalleden bi arkadaşımda vardı(tabiki bu daha iyi özelliklere sahip olduğundan...
  • S
    Hocam acer markasına güvenmiyorum(tabiki önyargılı davranıyorum) ama başka önerin var mı en azından dediğim markalardan
  • S
    srkncm34 , Dizüstü Bilgisayar forumunda Laptop tavsiyesi başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese iyi akşamlar Eski laptopumun artık dayanma gücü kalmadı ve yeni bir laptop alacağım Max 20 bin bütçeye(eğer olanaklıysa daha...
Geri