Reklam Bannerı

the wanted kullanıcısının son içeriği

1. T

Telefon Ne Önerirsiniz?

Anladım, teşekkür ederim. Peki son olarak xiaomi telefonlarda çok fazla reklam çıkıyor ve kapatılamıyor diye duymuştum. Bu sorun hakkında deneyimi olan var mı?
  2. T

Telefon Ne Önerirsiniz?

Murat bey s24 fe 256 gb 26.500 tl civarı, 14t pro 256 gb ise 35 bin tl civarı. Sence aradaki 9 bin tl farkı vermeye değer mi? Siz olsanız napardınız?
  3. T

Telefon Ne Önerirsiniz?

Telefon incelemelerinden gördüğüm kadarıyla honor 200 pro'nun kamerası, fotoğraf kontrast oranı bana daha iyi gözüktü. honor 200 pro (8s gen 3 / 12 gb ram) mi yoksa s24 fe (exynos 2400e / 8 gb ram) mi daha uzun vade götürür?
  4. T

Telefon Ne Önerirsiniz?

Pil performansı konusunda s24fe üzer mi? Bu fiyat bandında honor 200 pro'yu kamerasından ötürü övüyorlar, bir de yeni çıkan poco f7 pro'nun işlemcisini. 14t pro için aradaki farkı ödemeye gerek yok dediniz ama honor 200 pro, 13t pro, poco f7 pro ile fark çok az. Yine de s24fe mi diyorsunuz?
  5. T

Telefon Ne Önerirsiniz?

Minimum 25 olacak şekilde 35 bin tl'ye kadar bütçem var. Telefonda dikkat ettiğim ana özellikler kamera ve pil performansı. Uzun vade açısından işlemci de önemli. Ama oyun falan oynamıyorum. Bu bütçe aralığında şunu alırsan fiyat olarak altındaki telefonlara göre çağ atlarsın diyebileceğiniz f/p...
Geri