Reklam Bannerı

Tianlong kullanıcısının son içeriği

1. T

S24 PLUS Yorumlar

Hocam s23 plus yok piyasada hiçbir yerde. Olsa onu alacaktım Snapdragondan dolayı, fiyatını ve güncelleme durumunu önemsemeyip. S24 serisi için Ultrayı tavsiye etmem o parayı vereceğine s24 plus al. Kaldı ki ben ultra modellerin tasarımını falan da beğenmiyorum tablet gibi gerçekten de. Batarya...
  2. T

S24 PLUS Yorumlar

Bu arada bugün Vatan Bilgisayarda indirim varmış şansıma. S24+ ve Samsung Watch 6 model akıllı saati 45.000 liraya satın aldım. Ayrıca Samsung bayilerinde de iyi indirimler almıştım gidip bayilerde telefonları incelemenizi ve fiyat almanızı öneririm. özellikle bu modelde indirimler çok iyi...
  3. T

S24 PLUS Yorumlar

Herkese merhaba, bugün uzun araştırmalar ve bütçe artırma sonucunda S24+ modelini satın aldım. Yorumlarımı buraya aktaracağım. Sorular varsa da sorabilirsiniz. Hem ben hem de diğer S24 serisi kullanıcısı arkadaşlar cevaplayabilir. İyi forumlar. Almayı düşünen varsa gümüş modelini tavsiye...
  4. T

S24 vs S24 Plus - Batarya

hocam piyasada s23 plus arıyorum da yok sanırım. s24 plus nasıl tavsiye eder misin kısa zamanda telefon alacağım. s24 plus ya da s23 düşünüyorum.
  5. T

Bozuk çıkan 0 telefonlar

teşekkürler herkese
  6. T

Bozuk çıkan 0 telefonlar

Hocam s23 ile s24 arasında sence 5-6k bandında fark var mı? Zorlamaya değer mi o fiyata? İnsan ne kadar bakarsa o kadar kararsız kalıyor vallahi. s23ü 4-5 yıl kullanabilir miyim sizce? Yoksa salla boşver s24 fe al mı dersiniz?
  7. T

Bozuk çıkan 0 telefonlar

Merhaba yeni bir telefon alacağım. Samsung olmasını istiyorum bu sefer. s23- s24- s24 fe arasında kaldım. Fakat şöyle bir durum var daha öncesinden xiaomi marka bir telefon satın aldığımızda telefon paketinden ilk çıkarıldığında genel ve şiddetli bir kasma ile başlamıştı. neredeyse hiç...
Geri