Reklam Bannerı

Todos 'in en son etkinliği

• T
    Todos , Orta seviye işlemcili telefon başlıklı konuya cevap yazdı.
    Oppo Reno 13 : https://www.epey.com/akilli-telefonlar/oppo-reno-13.html Oppo Reno 13 Pro ...
  • T
    Todos , Samsung Dex başlıklı konuya cevap yazdı.
    HDMI işinizi görür herhalde. Yinede Youtube'den videolara bakmanızı öneririm.
  • T
    Ne zaman global'e gelecek biliyorum, ancak Oppo Reno 13'e de bakabilirsiniz. Günlük kullanıcı için gayet iyi bir telefon, fiyat ise...
  • T
    Todos , Hazır sistem önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Teknoloji konusunda Yapay Zeka'ya başvurmamanı öneririm. Zira daha o kadar çok gelişim göstermedi. Forumlarda sorman daha faydalı olur...
  • T
    Evet fps oyunları için Ips panel daha doğru bir seçenek. Ancak sadecs film/dizi izleyecekseniz Va panel siyahları birazdaha siyah...
  • T
    Va panel o monitör. Paneller üzerinde pek bilgim olmasada Va panellerde ghosting var diye biliyorum. Onun yerine önerdiğim ips monitör...
  • T
    20.000 TL Altında benim için 2 seçenek var Güncellik çok fazla ön planda ise Samsung A55 olur. Güç yani işlemci ön planda ise, benim...
  • T
    Mause • Asus Tuf gaming m3 gen II (Link: https://app.hb.biz/NplqYOKPK6x5 ) (890TL) • Steelseries Rival 3 (Link...
  • T
    Max bütçen 40.000 Tl'mi yoksa 1 veya 2 bin daha arttırabiliyor musun?
  • T
    Harbi diyorum Yapay Zeka, telefon ve bilgisayar ile ilgili bilgileri neredeyse hiç doğru düzgün vermiyor. Bir ara sormuştum, şimdi yine...
  • T
    Render yapmasa bile işlemcinin iyi olması gerek. Valorant gibi oyunlarda Gpu'dan çok Cpu gereksinimi duyuluyor.
  • T
    Belirli YouTube kanalları arada sırada hazır sistem paylaşıyor. Bunlardan birini beklemek daha mantıklı olacaktır.
  • T
    Todos S24 FE ANA KONU konusundaki Keymey mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben başka birine kurulumunu yaptım cihazın, kurulum yaparken bir sürü şey indiriyorsunuz. Elimde olan telefon ile aynıydı ama internetim...
  • T
    Todos S24 FE ANA KONU konusundaki Emirr mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    İnterneti şimdi test ettim elimdeki X6 Pro ile S24 FE arasında ikiside aynı sonuçları aldı hatta X6 Pro 213Mpbs S24 FE 220mpbs sonucu...
  • T
    Evet en son hazır sistem baktığımda 21.000 TL civarında alınabiliyordu ama şuan itopyada 26.000 gibi fiyatlara satılıyordu, az buz...
Geri