Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece baktığımız süreyi gösteren ekran süresi ios13-18 le aynı şekilde duruyor pil kısmındada süre gösteriyor ama detayı yok sadece fotoğraftaki gibi gün gün gösteriyor saatlik bakılmıyor. Pil yüzdesi önceden çok hızlı 87 olmuştu evet ama %87-86 bayadır duruyor. 1 saat kullanımda %13-14...
Şunu fark ettim bildirim paneli cihaz yatayken fazla aşağıdan açılıyor şu anda youtube da tam ekran videoyu üstten çekerek küçültürken bildirim paneli de açılıyor
İos 26 nın 1. Geliştirici betasını dün akşam düz iphone 14 cihazıma yükledim ve yaklaşık 1 günden biraz fazla bir süreden beri kullanmaktayım. Belli başlı sorunlar hariç ben yeni sürümü beğendim.
Beğendiklerim:
+cam tasarım bence güzel olmuş
+uyarı kutuları güzel olmuş
+pil şarj süresi gelmiş...
Yazın cihazı yeniletip jelatini bile sökmeden satıp üste nerdeyse hiç para koymadan garantisi bitik 14 pro alasım var şu sıralar inşallah pro modele geçmek nasip olur 14 pro yu 20 pro ya kadar değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmem herhalde
Bende oled yanığı da başlamış hafiften ona da ekran değiştirirler özetle şu anda bu adamlar benim cihazın arka kapağı pili ekranı değiştirirler yeni cihaz vermezler yani
Cihazı hepsiburadadan aldık 20 aralık 2023 de geldi aldığımın 5. Günü falan gördüm tozu hatta fotoğrafıda var o tarihten ama cihazın içi açılmasın diye göndermedim garantiye garanti bitmesinden bir kaç ay önce gönderip cihazı değiştirtmek için uğraşmayı düşünüyorum