Reklam Bannerı

utkubck kullanıcısının son içeriği

1. U

Redmi Note 14 Ana Konu

865 seviyesine gelmişler yine de allah bereket versin
  2. U

Apple garantisi şu anda nasıldır

Yazın cihazı yeniletip jelatini bile sökmeden satıp üste nerdeyse hiç para koymadan garantisi bitik 14 pro alasım var şu sıralar inşallah pro modele geçmek nasip olur 14 pro yu 20 pro ya kadar değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmem herhalde
  3. U

Bende oled yanığı da başlamış hafiften ona da ekran değiştirirler özetle şu anda bu adamlar benim cihazın arka kapağı pili ekranı değiştirirler yeni cihaz vermezler yani
  4. U

Cihazı hepsiburadadan aldık 20 aralık 2023 de geldi aldığımın 5. Günü falan gördüm tozu hatta fotoğrafıda var o tarihten ama cihazın içi açılmasın diye göndermedim garantiye garanti bitmesinden bir kaç ay önce gönderip cihazı değiştirtmek için uğraşmayı düşünüyorum
  5. U

Kameradaki tozdan dolayı cihazı garantiye versem değiştirirler mi tozun çekime etkisi yok
  6. U

android tarafında android için portlanmış aaa oyunlar yok

Grafiksel anlamda pek beklentiye girmemek lazım muhtemelen çamur gibidir
  7. U

android tarafında android için portlanmış aaa oyunlar yok

Apple cihazlar 720p de 30fps alıyor muhtemelen ps3 ps4 arası bir ayarda oynatıyorlardır
  8. U

Google Pixel 9 Serisi

Pixellerde tensor işlemci çok iyi değil haberin olsun
  9. U

MediaTek Mobil İşlemci Serileri

Apple ın işlemcilerinde a serisi dışında kayınca baya çeşit var iphone 2g 3g 3gs deki samsung işlemcileri de ele almak lazım
  10. U

MediaTek Mobil İşlemci Serileri

Apple işlemcileri de yapmak lazım bir ara
  11. U

Samsung Exynos Mobil İşlemciler

Exynoslarda benim şansa s4 deki 5410 hariç reziline denk gelmedim
  12. U

Samsung Exynos Mobil İşlemciler

Exynos hexa 5260 yok note 3 neo işlemcisi bir de tabloda var ama üstte yok exynos 7880 7884 7904
  13. U

İphone 6s kapanma sorunu

Telefon sürekli reset atıyorsa bundan doludur muhtemelen donanımsal bir sıkıntı var o telefonda
  14. U

İphone 6s kapanma sorunu

Analiz verilerinde panic ile başlayan bir şeyler var mı
  15. U

İphone 6s kapanma sorunu

Telefonda hiç mi tepki yok şarja takınca pil çıkıyor mu
Geri