Reklam Bannerı

wruno00 kullanıcısının son içeriği

1. W

Redmi note 9 pro arama yaparken ekran kapanıyor

herhangi birini aradıgımda , çalmaya başladıgında ekran direkt gidiyor ve hiçbir şekilde mudahale edemiyorum karşı taraf telefonu kapatana kadar yada mesgule falan atarsa öyle geri geliyor. aynı sekilde wp de ses kaydı dinlerken onu üstteki hoparlore verdigi icin yine aynısı oluyor. telefon...
  2. W

s24 ultra vs iphone 15 pro

merhabalar maksimum 30 bin civarına video çekme konusunda alınabilecek en f/p cihazı bulmaya calısıyorum. sabit araç videoları ve fotografları çekecegim o yuzden kamerada sarsıntı engelleyici,sabitleme, gibi özellikler önemli benim için ekstra gimbal almamak için. profosyonel bir iş yapmayacagım...
  3. W

Video Çekimi odaklı F/p Telefon Önerisi

butcede sıkıntı yok hocam, ama olabildigince f/p bi cihaz almak istiyorum, bu güvenlik ve sistem güncellemeleri server kaydı atılınca hala geliyormu cihaza? 4+4 de kullanabilirim duruma göre bakıcam
  4. W

Yks için tablet önerisi fiyat 15-20 k

o döneme özel kampanyaydı sanırım, kendi sitesindeydi.
  5. W

Yks için tablet önerisi fiyat 15-20 k

aynı sebepten dolayı huawei matepad air almıstım, kalem+klavye+mouse olarak kendi sitesinde satılıyordu. tavsiye ederim hala duruyor, sormak istedigin soru varsa yardımcı olurum
  6. W

S26 Ultra beklemeye değer mi?

arkadaslar yd 23 ultra yada 24 ultra alacagım , arada 5-6k lık bir fark var hangisini almalıyım? bütçede sıkıntı yok , en f/p cihazı bulmaya calısıyorum
  7. W

hocam biraz daha arastırdıktan sonra samsunga dondum , s23 ultra ile 24 ultra arasında yd ortalama 5-6 k fark var vermeye degermi hangisini alayım
  8. W

teşekkür ederim hocam bilgilendirdiginiz için, biraz daha araştırınca benimde karşıma çıktı kayıtsız kullanma işi. sanırım öyle yapıcam. apple cihaz istemiyorum. baktıgım videolar sonucunda xiaomi 15 , honor magic 7 pro ve xiaomi 14t pro öne cıkıyor sanırsam. bu üçünden hangisini önerirsiniz...
  9. W

yurt dısı dusunuyorum, fiyat olarak 20-25 bin civarı cihaz dusunuyorum ama f/p olarak çok iyi dediginiz bi cihaz varsa yurt dışı fiyatı maks 30-35 i geçmeyecek sekilde onerebilirsiniz, esneyebilirim. bu kayıt olayları hakkındada bilgili olan varsa , alırken nelere dikkat edilmeli biraz...
Geri