Reklam Bannerı

xda_replication kullanıcısının son içeriği

1. X

Galaxy A55

Orada küçük bir hata vardı Düzelttim
  2. X

Galaxy A55

Edit:2100 ile 1480 birbirine çok yakın performans göstermişler. Burada A55 single ve multi core sonuçlarını paylaşıyorum. S21 FE'yi altta görebilirsiniz.
  3. X

Galaxy A55

Technicer adlı kullanıcıya ithafen yazıyorum Merhaba S21 FE ergonomi konusunda A55'ten bariz daha iyi.Birinde Exynos 2100(s21 fe) diğerinde Ex1480 var(A55) S21 FE yanlış hatırlamıyorsam plastik kapağa ve metal çerçeveye sahipti.A55 ise cam arka kapak ve metal çerçeveye sahip. Exynos 1480...
  4. X

Galaxy A55

Yeni fark ettim:D S21 FE cihazını düz S21 ile karıştırmışım... Kusura bakmayın
  5. X

Galaxy A55

A55 daha büyük bir bataryaya sahip. Daha kalın ve ağır olmasına karşın s21 fe ye göre çok daha büyük bir bataryası var. Lakin,bazı durumlarda (yt videoları izleme veya web etkinliği) pil çok seri bitiyormuş gibi hissediyorum. Bir asır sonra gelecek One UI 7 den pil sağlığını kontrol edebilmek...
  6. X

Galaxy A55

Cihaza A34'ten geçiş yaptım. Malzeme kalitesi konusunda iyi. (Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum.) Ama pil performansı konusunda şüphelerim var. Sizin görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
  7. X

Süreklilik sıkıntısı

Süreklilik derken içerik üretiminden bahsediyorum. Değerli Murat Abicim 1 aydır kanalda gelen giden video yok. Piyasaya onca cihaz çıktı. Bunlara ait değerlendirme videoları bekliyoruz.
Geri