Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YetimhaneKundakcisi_3169 kullanıcısının son içeriği
hocam bende iPhone 12imi satıp ya s24 ultra ya da 15 pro max düşünüyorumda kafamda 2 soru takıldı
1-siz s24 ultradan memnun musunuz
2-sizce Phone 15 pro max mi yoksa samsung galaxy s24 ultramı
15 pro bizim müşteri sordum 64 bin tl murat abinin hepsiburada linkinde 61 bin tl ben uzun zamandır yaklaşık 6 senedir apple ürünleri kullanıyorum ve apple ekosistemim var o yüzden birde samsung değerini biraz fazla kaybediyor 2.elde birde marka algısı vary o yüzden
selam herkese ben şuanlık 12 kullanıyorum ve telefonumu güncellemek istiyorum bizim müşteri telefoncu 5 10 aylık cihazları satıyor ya o şekilde 15 pro max alıcam yada gidicem murat abinin hepsiburada linkinden sıfır s24 ultra alıcam sizce hangisi ya da s25 ultra beklenir mi
s24 ultra iPhone 15...
iPhone 12 kullanıyorum. Pil rezalet günde 3 4 kere şarja takıyor belki çok uğraştığım için olabilir pil sağlığı 86 s24 ultra veya 15 pro mate geçme gibi bir planım var sizce geçilir mi