Reklam Bannerı

YetimhaneKundakcisi_3169 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

hocam bende iPhone 12imi satıp ya s24 ultra ya da 15 pro max düşünüyorumda kafamda 2 soru takıldı 1-siz s24 ultradan memnun musunuz 2-sizce Phone 15 pro max mi yoksa samsung galaxy s24 ultramı
  2. Y

sıfır S24 U/ikinci el15 PM

bir şey kaçırır mıyım s25e nazaran*
  3. Y

hocam benim şuanki tel iPhone 12 ve bu pasaport kayıtlı ve hocam s24 alırsam bir şey kaçırırmışım s25 e nazaran
  4. Y

hocam bir 5x kamera muhabbeti var birde büyük tel o yüzden ekran büyük batarya büyük ben gene bir adamla konuşayım olmazsa
  5. Y

Murat hocam bide diğer arkadaşlar s25 serisi 1- ne zaman tanıtılacak 2-fiyatlar ne olucak 3-s24 ile farkları neler bunları cevaplarsanız sevinirim
  6. Y

15 pro bizim müşteri sordum 64 bin tl murat abinin hepsiburada linkinde 61 bin tl ben uzun zamandır yaklaşık 6 senedir apple ürünleri kullanıyorum ve apple ekosistemim var o yüzden birde samsung değerini biraz fazla kaybediyor 2.elde birde marka algısı vary o yüzden
  7. Y

selam herkese ben şuanlık 12 kullanıyorum ve telefonumu güncellemek istiyorum bizim müşteri telefoncu 5 10 aylık cihazları satıyor ya o şekilde 15 pro max alıcam yada gidicem murat abinin hepsiburada linkinden sıfır s24 ultra alıcam sizce hangisi ya da s25 ultra beklenir mi s24 ultra iPhone 15...
  8. Y

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

iPhone 12 kullanıyorum. Pil rezalet günde 3 4 kere şarja takıyor belki çok uğraştığım için olabilir pil sağlığı 86 s24 ultra veya 15 pro mate geçme gibi bir planım var sizce geçilir mi
Geri