Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20bin en üst sınırsa A55 mantıklı ve yeterli oluyor. Hızlı şarj olmasa da gece doldurursun ve gün içinde de biterse yarım saat taksan günü kurtarır. Honor 200 güzel belki ama suya dayanıklılık yok. Bütçeyi zorlarsan s24 fe
Şarjı belki biraz daha iyi olabilirdi ama yine de bana yeterli oluyor. 10 saat 20 dakika önce şarjdan almışım, 3 saat 40 dakikalık ekran süresi sonrasında şu anda %53 şarjı var. Dediğim gibi eski bir telefondan geçtiğim için bana göre iyi.
Teşekkür ederim. Benim ilk akıllı telefonum LG G2 idi. Sonrasında Lg v30 ile devam ettim. Arayüz ve ayar detaylarını beğendiğim için üretimde olsa yine LG tercih ederdim.
Sizin de tavsiyelerinizi izleyerek seçtim s23ü. Amazon'dan 256GB - 27500 gibi bir fiyata indirimdeyken aldım. Bu fiyat...
Ben de geçen hafta itibarıyla S23 kullanmaya başladım. 5 yıllık bir cihazdan geçince, geçmişten günümüze zaman yolculuğu yapmış gibi oldum. Şimdilik memnumum kendisinden.
Geçen hafta 5 yılı aşan süredir kullandığım LG v30'dan S23'e geçiş yaptım. Tabi ben zamanda yolculuk yapmış gibi oldum. Daha iyi cihazlarda gözüm vardıysa da küçük ekran arayışım ve bütçemin buna yetmesi sebebiyle s23 tercih ettim. Şimdilik memnumum.