Reklam Bannerı

Son aktivite

• E
    evren , laptop önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    bunuda değerlendireceğim fakat biraz daha düşük fiyatlı bir modelde önerebilirmisiniz
  • K
    Keymey , laptop önerisi başlıklı konuya cevap yazdı.
    3d modelleme için Nvidia ekran kartı lazım. 60 bin lira sınır bütçe ile alabileceğin en yüksek kart 5070. O da bu laptopta var...
  • E
    evren , Dizüstü Bilgisayar forumunda laptop önerisi başlıklı bir konu başlattı.
    autocad , solid tarzı 3d modelleme uygulamalarını kullanacağım bir laptop arıyorum bütçe 40-60 arası oyun hiç oynamayacağım ona göre bir...
  • 5
    5elehattin , s25 ultra s24 ultra iphone17mi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu arada ltpo konusunda android cihazlar apple kadar başarılı değil fakat bu durumun pil ömrüne bir yansımasını göremezsiniz
  • T
    https://www.hepsiburada.com/bebekler-icin-suluk-kapak-hediyeli-su-24x330-ml-p-HBCV000047WWDW Sepete 2 adet ekleyince 48 adet su, 200...
  • K
    Keymey , Samsung Galaxy A55 5G şarj Olma Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ara sıra oluyor ya bu Samsung telefonlara, üfle falan geçer. Ciddiye alınacak bir durum yok
  • R
    Rehimov00 , Samsung Galaxy A55 5G şarj Olma Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Birşey farkettim hızlı şarj imgesi çıkması gerekiyor amma hızlı şarj simgesi çıkmıyor artık şarja takınca bu bir bug ola bilir Ara...
  • R
    Rehimov00 , Genel forumunda Samsung Galaxy A55 5G şarj Olma Sorunu başlıklı bir konu başlattı.
    Lütfen sonuna kadar okuyun Merhabalar İşden Eve Geldim Telefonu şarja taktım %23 pilden %30 pile hızlıca şarj oldu amma &30 pilden...
    • Screenshot_20250925_001007_One UI Home.webp
    • Screenshot_20250924_231922_ChatGPT.webp
  • T
    Technicer , Hepsiburada | İndirim Kodları başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kod: YENİGÜNYENİKOD İndirim Miktarı: 700 TL Sepete 100 TL Kategori: Tüm Ürünler
  • T
    Kod: XIAOMI200 İndirim Miktarı: 201 TL Sepete 200 TL Kategori: Ev Elektronik Ürünleri -> Xiaomi Vantilatörler
  • OKN
    OKN JBL FLİP 7 konusundaki Shun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    İndirimde 4200 e yakalayınca mediamarkt webde dayanamadım aldım flip 6 yı da satmışken flip 6 kullanıcısı olarak ben farkı hissettim...
  • T
    Kod: EŞİT100 İndirim Miktarı: 700 TL Sepete 100 TL Kategori: Tüm Ürünler
  • K
    Keymey JBL FLİP 7 konusundaki Shun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    İndirimde 4200 e yakalayınca mediamarkt webde dayanamadım aldım flip 6 yı da satmışken flip 6 kullanıcısı olarak ben farkı hissettim...
  • t_h42
    t_h42 JBL FLİP 7 konusundaki Shun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
  • Shun
    Shun , Genel forumunda JBL FLİP 7 başlıklı bir konu başlattı.
    • 20250923_005114.webp
Geri