Reklam Bannerı

S10+ VS REDMİ NOTE 13 PRO

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cral03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cral03

Keşifçi
S10+ VS REDMİ NOTE 13 PRO bu iki telefonu kıyaslarsak özellikle kamera olarak hangisi daha iyi diyebiliriz ?

Redmi'nin video kalitesi iyi değil, videoda S10+ daha iyi olur. Redmi Note 13 Pro'daki ISOCELL HP3 1/1.4" boyutunda, S10+'ın ana kamerası 1/2.55" boyutunda. Gece cekimlerinde çığır fark olmasi beklenir normalde ancak ISP sebebiyle S10+ bu konuda da güçlü kalır. Gunduz cekimlerinde ikisi de iyi kalır, S10+'ın telefoto destegi mevcut ayrıca. Ön kamerada yine kamera algoritmasi sayesinde S10+'ın daha iyi kalacagini düşünüyorum. Tamamen üstünlük kuran taraf yok sanırım.

Redmi'nin video kalitesi iyi değil, videoda S10+ daha iyi olur. Redmi Note 13 Pro'daki ISOCELL HP3 1/1.4" boyutunda, S10+'ın ana kamerası 1/2.55" boyutunda. Gece cekimlerinde çığır fark olmasi beklenir normalde ancak ISP sebebiyle S10+ bu konuda da güçlü kalır. Gunduz cekimlerinde ikisi de iyi kalır, S10+'ın telefoto destegi mevcut ayrıca. Ön kamerada yine kamera algoritmasi sayesinde S10+'ın daha iyi kalacagini düşünüyorum. Tamamen üstünlük kuran taraf yok sanırım.
Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler. S10+ tan başka bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Şuan memnunum tüm özelliklerinden ama kamera açısından daha iyi bir cihaza geçmek istiyorum. Yeni alacağım cihaz fiyat açısından uygun olması için ikinci el düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?

Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler. S10+ tan başka bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Şuan memnunum tüm özelliklerinden ama kamera açısından daha iyi bir cihaza geçmek istiyorum. Yeni alacağım cihaz fiyat açısından uygun olması için ikinci el düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?
S10 Plus'dan 30 bin TL altındaki hiçbir cihaza geçilmez.
İlla bir cihaza geçilecekse o cihaz Redmi Note 13 Pro 4G değil.

S10 Plus hala elinizde iyi bir şekilde iş görüyordur. Bence bütçenizi arttırmaya bakın.

S10 Plus'dan 30 bin TL altındaki hiçbir cihaza geçilmez.
İlla bir cihaza geçilecekse o cihaz Redmi Note 13 Pro 4G değil.

S10 Plus hala elinizde iyi bir şekilde iş görüyordur. Bence bütçenizi arttırmaya bakın.
Arkadaşımda Redmi Note 13 Pro 4G var. Kamera olarak hangisi daha iyi emin olamamıştım o yüzden sordum. Cevabınız için teşekkürler.

Arkadaşımda Redmi Note 13 Pro 4G var. Kamera olarak hangisi daha iyi emin olamamıştım o yüzden sordum. Cevabınız için teşekkürler.
Redmi Note 13 Pro 4G tek başına bile tartışılacak bir model. Kullanan ve memnun olan çoktur ama hiçbir zaman fiyatı iyi olmadı.
Zaten 15 - 20 bütçeye A55 - Honor 200 ve Redmi Note 13 Pro'nun 5G'si bulunabilir. Kaldı ki 30'a yakın cihazlar bunların üzerine işlemci olarak çok fazla fark koyuyor.

İkinci el S24FE ne kadar bir bakın isterseniz 24-25 bin liraya satılıyor sıfırı belki 20 bine kadar düşmüştür

Bu kadar uzun süreli kullanım varsa bütçeyi zorlayın.
15 - 17 az ama 25 - 27 çok değil. İkisi de çok ama ikisi de uzun vade için az.
Hocam instagrama güzel fotoğraflar atmak kız düşürmek amacı var. Güzel bir kamera olsun gerisi önemli değil. Üniversite öğrencisiyim o nedenle bütçe kısıtlı. S22 işimi görmez mi ? Bu amaçla geçen sene samsung m21 den 9500 tlye s10+ a geçtim.

Hocam instagrama güzel fotoğraflar atmak kız düşürmek amacı var. Güzel bir kamera olsun gerisi önemli değil. Üniversite öğrencisiyim o nedenle bütçe kısıtlı. S22 işimi görmez mi ? Bu amaçla geçen sene samsung m21 den 9500 tlye s10+ a geçtim.
Güzel fotoğraflar atmak için olur ama pil meselesi canını sıkacak onu bilerek al.

A55 ve Honor 200 de birer seçenek ama S serisi S serisidir sonuçta

Geri