Reklam Bannerı

s22 2. el fiyat

alacan1717

Keşifçi
1.5 yıldır s22 kullanıyorum kılıfsız ve koruyucusuz kullandıgım icin yanlarda kucuk deformeler ve ekranda bir kac tane kılcak çizik var bu ay icinde satıp yd 14 pro max alacagım daha cihazın 5 ay graantisi var ve vatandan alırken 4 bin tl ye kasko yaptırmıstım bir kac telefoncuya goturup fiyat soracagım kac tl ye alırlar ortalama aranızda telefoncu olan varsa.

ve arkadaşlar yd 14 pro max alırken nelere dikkat etmeliyim pil saglıgı kac olmalı coğu 85 çünkü

Telefoncuya sorma çok daha ucuz fiyat verir, sahibindene falan bak letgoya sahibindene koy cihazı, 15 bine falan gider

Yurt dışı olduğu için garantisi yok ikinci el olduğu için cihazın güvenilirliği sakat ya bir aksamı bozulursa ikinci el cihaz bu sonuçta nasıl kullanıldığını bilmiyorsun.
İşin kötüsü bildiğim kadarıyla apple yurtdışı cihazlarına para ile bile destek sağlamıyor.
Olduki bir tamirciye yaptırıcaksın Eğer 14pm ekranı zarar görürse bir okadarda ekranı için para vericeksin , bunları düşünmek lazım.
Bence yurtiçi bir android telefona bak.

Yurt dışı olduğu için garantisi yok ikinci el olduğu için cihazın güvenilirliği sakat ya bir aksamı bozulursa ikinci el cihaz bu sonuçta nasıl kullanıldığını bilmiyorsun.
İşin kötüsü bildiğim kadarıyla apple yurtdışı cihazlarına para ile bile destek sağlamıyor.
Olduki bir tamirciye yaptırıcaksın Eğer 14pm ekranı zarar görürse bir okadarda ekranı için para vericeksin , bunları düşünmek lazım.
Bence yurtiçi bir android telefona bak.
hocam zaten suanki cihaz s22 ben 14 pro max i 25 civarına alacagım 25 e android alsam da fark olmaz cok s22 zaten 20k

Benim dikkat çektiğim konu telefonun diken üstünde olması.
Ama tercihine saygı duyarım.
sizde haklısın hocam ben demek istediginizi anladım da temiz cihaz alacagım degisensiz o yuzden absürt bi durum olmadıgı surece bozulacagını veya herhangi birsey olacagını dusunmuyorum

1.5 yıldır s22 kullanıyorum kılıfsız ve koruyucusuz kullandıgım icin yanlarda kucuk deformeler ve ekranda bir kac tane kılcak çizik var bu ay icinde satıp yd 14 pro max alacagım daha cihazın 5 ay graantisi var ve vatandan alırken 4 bin tl ye kasko yaptırmıstım bir kac telefoncuya goturup fiyat soracagım kac tl ye alırlar ortalama aranızda telefoncu olan varsa.
Telefoncuya götürüp satmak yerine Sahibinden,Letgo gibi sitelerde 15-16k e satmanı tavsiye ederim.İPhone olayına gelince yurtdışı iPhone alma derim.Kayıt yaptırayım desen 40k tl maliyeti var.Geçici imei kullanayım desen 4+4 kullanıyorsun.Son 4 ay ikinci bir cihaz yanında olmalı çünkü cihazın kullanıma açılması için 1 yılın dolması lazım.Yurtdışı yerine ikinci el Apple garantili almanı tavsiye ederim.

Geri