Reklam Bannerı

Samsung M51 Flaş Belleği Görmüyor

rasit

Yeni Başlayan
Merhaba. Önceden USB C uçlu Sandisk flaş belleğimi taktığımda Samsung M51 telefonum belleği görür ve dosya aktarımı yapabilirdim. Fakat şimdi takıyorum flaşı, "Bu cihaz usb'den şarj oluyor" yazısı çıkıyor sadece. "Dosyalarım"a girdiğimde de flaş belleği göremiyorum. Başka bir flaşla denedim, onda da aynısı oldu. Telefonda sorun var gibi, acaba yazılımsal bir sorun olabilir mi bu?

USB bağlayınca şarj mı dosya aktarımı mı yapmak istediğin çıkar bildirim panelinde

USB bağlayınca şarj mı dosya aktarımı mı yapmak istediğin çıkar bildirim panelinde
Hocam böyle kalıyor, geçiş yapılamadı yazıyor. Dosyalara girdiğimde de hiçbir şekilde bellek görünmüyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241211-204934_Settings.webp
    Screenshot_20241211-204934_Settings.webp
    53.7 KB · Görüntüleme: 13
Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Belki buga girmiştir? Ayrıca portu şöyle hafiften temizlemeye çalışsan belki işe yarayabilir.

Geliştirici seçeneklerden hata ayıklayı açıp dener misin bi
Geliştirici seçeneklerini ayarlardan aktif ettim, biraz da kurcaladım ama çok karışık gibi orası. Hata ayıkla yazan yerlere de tıkladım, ne yaptığımı çok da anlamadım. Bozmayayım diye çok da kurcalamadım, geri kapattım geliştirici seçeneklerini. Şu an flaşı okumuyor hâlâ. Aslında tek flaş değil, bilgisayara kabloyla bağlasam orda da bilgisayara veri aktarımı yapamıyorum, yani orda da okumuyor. Telefonu değiştireceğim zaten ama sorunlu bir özelliği kalsın istemiyordum.

Geri