Reklam Bannerı

Poco X6 Pro update sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Paylaşımcı
Benim gibi 1.0.13.0 da kalan var mı? 1.0.15.0 ın Ota sı dolanıyor etrafta 1.0.14.0 ın yok indiremiyorum cihaz üzerinden update kontrol ettiğimde "Mevcut Güncelleme Yok" uyarısı alıyorum Xiaomi nin bu güncelleme sorunu kabak tadı verdi artık

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-18-47-12-722_com.android.updater.webp
    Screenshot_2024-12-17-18-47-12-722_com.android.updater.webp
    39.5 KB · Görüntüleme: 21
Ayrıca bir bilgi daha vereyim bu update de şubatta takılı kalmış

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-19-03-55-335_com.android.vending.webp
    Screenshot_2024-12-17-19-03-55-335_com.android.vending.webp
    39.8 KB · Görüntüleme: 17
Hiç mi Xiaomi cihaz hakkında bilgisi olan yok eğer cidden bir sorun ise cihazı iadeye kadar götüreceğim

Güncelleme takıntısı varsa 7 sene güncellemeli S24FE alıyorsun. Bence güncel olmaya gerek yok çok faydalı bişey değil

Hiç mi Xiaomi cihaz hakkında bilgisi olan yok eğer cidden bir sorun ise cihazı iadeye kadar götüreceğim
Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olma ihtimali de var. Sütten ağız yanınca eldeki yoğurttan tiksinme ihtimali de var. Cihaz güncelleme almıyor diye yakınırken, Xiaomi'nin Redmi veya Poco cihazlara karşı olan güncelleme tutumundan dolayı daha sonra sürüm düşürme sorunu da baş gösterebilir. Güncellemenin gelmesinden öte yabancı sitelerdeki güncelleme deneyimleri iyiyse ve güncelleme yavaş yavaş dağıtılıyorsa sabırla beklemek en iyisi olacaktır. Eğer ki güncelleme dışında cihaz memnun ediyorsa da iade konusu yersiz düşünülmüş olur.

Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olma ihtimali de var. Sütten ağız yanınca eldeki yoğurttan tiksinme ihtimali de var. Cihaz güncelleme almıyor diye yakınırken, Xiaomi'nin Redmi veya Poco cihazlara karşı olan güncelleme tutumundan dolayı daha sonra sürüm düşürme sorunu da baş gösterebilir. Güncellemenin gelmesinden öte yabancı sitelerdeki güncelleme deneyimleri iyiyse ve güncelleme yavaş yavaş dağıtılıyorsa sabırla beklemek en iyisi olacaktır. Eğer ki güncelleme dışında cihaz memnun ediyorsa da iade konusu yersiz düşünülmüş olur.
Cihazın tek sorunu hyper os update olsa keşke google ın ekran görüntüsünü paylaştım update i şubattan kalma ekimdi cihazı servise verdiğimde

Geri