Reklam Bannerı

HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

merthopee

Paylaşımcı
Selamlar arkadaşlar normalde S24 FE alacaktım fakat bütçeyi arttırma fırsatım oldu bende S24 PLUS a yöneldim s24 plus fiyat bandında önerebileceğiniz başka cihazlar var mı S24 PLUS incelemelerine baktım da aklıma çok yattı 14T PRO falan da baktım ama bende samsung fanboyluğu varmış meğerse kullanan kişiler S24 PLUS önerir mi ?

Selamlar arkadaşlar normalde S24 FE alacaktım fakat bütçeyi arttırma fırsatım oldu bende S24 PLUS a yöneldim s24 plus fiyat bandında önerebileceğiniz başka cihazlar var mı S24 PLUS incelemelerine baktım da aklıma çok yattı 14T PRO falan da baktım ama bende samsung fanboyluğu varmış meğerse kullanan kişiler S24 PLUS önerir mi ?
Öncelikle şunu bilin hangisini alırsanız alın çok iyi bir deneyim elde ediceksiniz ikiside mükemmel cihazlar.
Depolama , işlemci , batarya , kamera olarak 14t pro daha iyi.
Buna karşın samsung avantajı ise güncelleme ve marka desteği diyebiliriz.
Son incelememden sonra 14t pro alırdım ben muhtemelen.
Eğer samsung bir cihaz istiyorsanız s24+ olur ancak neredeyse diğer tüm konularda 14t pro öne geçiyor.
Kararınızı buna göre verin.

S24+ yada 14T Pro alınabilir. Başka cihaz yok o bütçede. İkisini de alsan memnun kalırsın, samsung arayüzünü beğeniyorsan samsung alabilirsin

Öncelikle şunu bilin hangisini alırsanız alın çok iyi bir deneyim elde ediceksiniz ikiside mükemmel cihazlar.
Eğer samsung bir cihaz istiyorsanız s24+ olur ancak neredeyse diğer tüm konularda 14t pro öne geçiyor.
yanıtın için teşekkür ederim kral peki orjinal 45 wat şarj aleti nerden alabilirim ?

Depolama ve işlemci yönünden üstün olduğu kesin, kamera yönünde ikisinin birbirine üstün olduğu kısımlar var. Bataryada da hızlı şarj sebebiyle üstün denebilir.

Son düzenleme:
aklımda şeyde var s24fe alıp o kadar para vermesem mi ya da versem mi s24+ alırsam pişman olmam fakat insan düşünmeden edemiyor

Hangi arayüzünden memnunsan o markadan devam edebilirsin. Bu arada S24+ veya 14T Pro alınır.

Ben olsam S24+ alırdım çünkü marka güveni ve yazılımdan memnun olmamdan dolayı alırdım.

S24+ VE S24 FE arasında kalsaydım ben olsam S24 FE alırdım aradaki fiyat farkına farklı cihazlar alınabilir.

(QHD+) Ekran çözünürlüğü, fazladan ekran parlaklığı, 45W şarj (25w ile fazla fark yok), +4 GB RAM ve yardımcı kameralar haricinde günlük hayatta hissedeceğiniz fazla bir fark yok ama alacağınız cihazı 4-5 sene kullanmayı düşünüyorsanız S24+ daha mantıklı. Videoya da bakabilirsiniz.

Geri