Reklam Bannerı

s23 ultra alinir mi

alacan1717

Keşifçi
Arkadaşlar 15 pro alacaktım yd zaten konu açmıştım bunun hakkında 20k param vardı elimdeki s22 yi 12 ye satıp alacaktım 32 ye ama onun yerine 24 25 civarına s23u alip yd cift cihaz kullanacağım çünkü yd iphone alsam ülkemizde nolacagi belli değil 4+4 kalksa azaltilsa telefon elimde patlar değeri çok düşer ama böyle istersem son 4 ay s22 yi kullanırım istersem s23u yu kayit ettiririm biliyorsunuzdur çevremde 100 dolara kayit yapanlar var sizcede mantikli mi iphone 15 pro yu alacağıma ocağı bekleyip direk gidip s23 u alacagim

Arkadaşlar 15 pro alacaktım yd zaten konu açmıştım bunun hakkında 20k param vardı elimdeki s22 yi 12 ye satıp alacaktım 32 ye ama onun yerine 24 25 civarına s23u alip yd cift cihaz kullanacağım çünkü yd iphone alsam ülkemizde nolacagi belli değil 4+4 kalksa azaltilsa telefon elimde patlar değeri çok düşer ama böyle istersem son 4 ay s22 yi kullanırım istersem s23u yu kayit ettiririm biliyorsunuzdur çevremde 100 dolara kayit yapanlar var sizcede mantikli mi iphone 15 pro yu alacağıma ocağı bekleyip direk gidip s23 u alacagim
Yoksa s22 yide satıp s24 u alayim ağustosa kadar kullanıp kayit mi yaptırayım kayıtlar ucuzlayinca

50 bine s23 ultra 12/512 olarak alınabilir amazondan, yd de mantıksız değil, uygun. Kaydı olduğu için Apple'dan daha mantıklı

hocam nakit 22k var suan da 22k ya s23u buldum onu alıp cift cihaz kullanablirim s22 ile veya s22 yi 12k ya satıp 34 bin e s24u da alabilirim
Ben yurtdışı işine pek olumlu bakamıyorum. Türkiyeden bir samsung önerirdim ama çok pahalılar abes bir öneri olarak algılamayın ama ben bu bütçede 13t pro yada bütçe yükseltip 14t pro alırdım başka bir öneri olarak oneplus 12R s23 ultra olmasada ona yakın bir performansa sahip.
Ama siz bilirsiniz kafanıza yatıyorsa yd s23 ultra alabilirsiniz.

Ben yurtdışı işine pek olumlu bakamıyorum. Türkiyeden bir samsung önerirdim ama çok pahalılar abes bir öneri olarak algılamayın ama ben bu bütçede 13t pro yada bütçe yükseltip 14t pro alırdım başka bir öneri olarak oneplus 12R s23 ultra olmasada ona yakın bir performansa sahip.
Ama siz bilirsiniz kafanıza yatıyorsa yd s23 ultra alabilirsiniz.
14t pro nasil cihaz hocam oda aklıma yattı gibi normalde hiç xiaomi kullanmadım ama alışırız bi şekilde

14t pro nasil cihaz hocam oda aklıma yattı gibi normalde hiç xiaomi kullanmadım ama alışırız bi şekilde
Düşük bütçeli amiral gemisi diyebiliriz.
S23 ultradan aşağı kalır bir yanı yok hatta bazı konularda daha iyi.
Özellikle işlemci ve batarya.
Bundan ziyade bir Türkiye cihazı alıyoruz değerlendirmeyi ona göre yapın.

S23 ultra yerine Honor Magic 6 pro almanı tavsiye ederim.Magic 6 pro bir akıllı telefonda beklediğin çoğu şeyi fazlası ile sana sunuyor.

Geri