Her ne kadar 2 sene önce çıkmış bir cihaz olsa da s24 ultradan 15-16 bin lira ucuz olması ve arasında fazla fark olmaması nedeniyle alınabilir. Aslında bu fiyattaydı ama 3. parti satıcılar satıyordu, amazon tr garantili olarak satışa çıkmış yeniden.
Fiziksel mağazaya herkesin alma ihtimali olmasa da bazen böyle absürt indirimler olabiliyor. Ara sıra bakılabilir.Medimarktta 40 bine gördüm ben 256 gb
İnternet sitesinde böyle bir görsel mevcut. Teşhir veya son stok(lar) olabilir. Geçen de Balıkesir'de bir mağazada iyi fiyat indirimi olmuş. Değerlendirebilenler için iyidir.Medimarktta 40 bine gördüm ben 256 gb
İnternet sitesinde böyle bir görsel mevcut. Teşhir veya son stok(lar) olabilir. Geçen de Balıkesir'de bir mağazada iyi fiyat indirimi olmuş. Değerlendirebilenler için iyidir.
Yüksek ihtimalle ve çoğunlukla elde kalan, gösterim/deneme amaçlı teşhir ürünler oluyorlar. Bu şekilde görünüyor ancak sorulduğu vakit elde kalmadığını söylüyorlar çoğu zaman.Olay bu. Teşhir mi değil mi bilmiyorum
Bir arkadaşa s23 ultra son 1 yıldır 40 binin altına inmiyor demiştim, bana bu fotoğrafı atarak hani düşmüyordu demişti. Sonuç olarak arkadaşla konuşmayı kestik.Yüksek ihtimalle ve çoğunlukla elde kalan, gösterim/deneme amaçlı teşhir ürünler oluyorlar. Bu şekilde görünüyor ancak sorulduğu vakit elde kalmadığını söylüyorlar çoğu zaman.
Honor Magic 6 pro varken bu cihazın bu fiyatta bence şansı yok.Bu parayı bir android cihaza vereceksem tercihim kesinlikle Magic 6 pro olurdu.Honor çok iyi kalite sunan bir cihaz yapmış.Bir akıllı telefondan ne bekliyorsan hepsini sana sunuyor.
Her ne kadar 2 sene önce çıkmış bir cihaz olsa da s24 ultradan 15-16 bin lira ucuz olması ve arasında fazla fark olmaması nedeniyle alınabilir. Aslında bu fiyattaydı ama 3. parti satıcılar satıyordu, amazon tr garantili olarak satışa çıkmış yeniden.
Yavaş yavaş düzenlemeler geliyor sanırım foruma. Taklit/kopya mesajlar da nasibini alırsa daha iyiye adım atacağız hep beraber.
Aynı isimde konu açık
Aynı konudaki benzer mesajlara bişey diyemem de başlıklar birbirini taklit etmemesi lazım. Hala şu fiyatta diye yazılsa sorun yoktuYavaş yavaş düzenlemeler geliyor sanırım foruma. Taklit/kopya mesajlar da nasibini alırsa daha iyiye adım atacağız hep beraber.