Bluetooth-kulaklik önerisi alım arkadaşlar aklımdan t13 anc ve anker r50i geçiyor
Sağol kral kafam ikisi arasında dönüyodu şimdi 3'ü arasında dönüyor.Anker R50i, bass ve ses performansı konusunda, T13 ANC de aktif gürültü engelleme konusunda daha fayda sağlar. Her iki ürün de çokça tercih edilmiş ve beğenilmiş olsa da alternatif olarak HT07 modeline bakılabilir. T serisine göre daha üst konumda HT serisi. Ses kalitesi, ANC performansı, mikrofon performansı gibi konularda daha iyi deneyim yaşatır.
''yeniyıl80'' koduyla 669 TL'ye mantıklı bir seçenek. Hepsiburada'da 800 TL, R50i ile aynı fiyata oradan da alınabilir.
Aslında 1-2 seçenek daha var ancak daha da karışmasın diye bunlar düşünülebilir. Oyun modu da hepsinde olduğundan gecikme bakımından sorun yaşatmazlar. HT07 ve T13 ANC farkı, HT05 ve T13 ANC farkı gibi de düşünülebilir.Sağol kral kafam ikisi arasında dönüyodu şimdi 3'ü arasında dönüyor.bide oyun da oynuyorum o yüzden alicam
Diğer senecekler neAslında 1-2 seçenek daha var ancak daha da karışmasın diye bunlar düşünülebilir. Oyun modu da hepsinde olduğundan gecikme bakımından sorun yaşatmazlar. HT07 ve T13 ANC farkı, HT05 ve T13 ANC farkı gibi de düşünülebilir.
Diğer seçenekler Xiaomi olduğundan Xiaomi cihaz varsa daha uygun olur. Redmi Buds 4, Mi Buds 3, Mi Buds 3T Pro. Mi Buds 3 Xiaomi'nin yerilen kulaklık kalite standartından farklı aslında. Marka Xiaomi ancak kalitesi marka namından daha farklı konumda ve daha iyi denebilir.Diğer senecekler ne
Bide demeyi unutmuşum benim kulaklarım küçük bazı kulaklıklar olmuyorAslında 1-2 seçenek daha var ancak daha da karışmasın diye bunlar düşünülebilir. Oyun modu da hepsinde olduğundan gecikme bakımından sorun yaşatmazlar. HT07 ve T13 ANC farkı, HT05 ve T13 ANC farkı gibi de düşünülebilir.
Böyle bir durum söz konusuysa HT serisi sorun yaşatabilir şayet kulağa giren kısımları büyük oluyor biraz. Oyun için alınıyorsa ve fazla gürültülü ortamlarda bulunulmayacaksa R50i alınabilir.Bide demeyi unutmuşum benim kulaklarım küçük bazı kulaklıklar olmuyor
R50i alasım bi tık önde zaten eyvallah kral iyi gecelerBöyle bir durum söz konusuysa HT serisi sorun yaşatabilir şayet kulağa giren kısımları büyük oluyor biraz. Oyun için alınıyorsa ve fazla gürültülü ortamlarda bulunulmayacaksa R50i alınabilir.