Reklam Bannerı

Gt6 12/256 29 bin tl

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirr

Paylaşımcı
Daha önce T versiyonu sormuştum önerilmemişti üst modelin 256 versiyonu bu fiyata alınabilir mi yoksa yine değmez konumunda mı ayrıca güvenlir mi merak ediyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-01-22-20-18-34-738_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-01-22-20-18-34-738_com.android.chrome.webp
    100.6 KB · Görüntüleme: 19
Fiyat iyi ama satıcı bana göre güvenilir değil. Satıcının satmış olduğu diğer ürünlerdeki yorumlarını ve farklı platformlarda satış yapıyorsa oradaki değerlendirmelerini incelemenizi tavsiye ederim. Satıcı konusunda risk almak size kalmış.

10-15K’lık bir cihaz alsaydım satıcı konusunda biraz daha risk alırdım ama 20K üzerinde bir elektronik cihaz alacağım zaman satıcı benim için önemli hale geliyor.
Gsm Store satıcısı hakkında böyle bir yoruma denk geldim.
Ekran görüntüsü 2025-01-22 202614.webp

Fiyat iyi ama satıcı bana göre güvenilir değil. Satıcının satmış olduğu diğer ürünlerdeki yorumlarını ve farklı platformlarda satış yapıyorsa oradaki değerlendirmelerini incelemenizi tavsiye ederim. Satıcı konusunda risk almak size kalmış.

10-15K’lık bir cihaz alsaydım satıcı konusunda biraz daha risk alırdım ama 20K üzerinde bir elektronik cihaz alacağım zaman satıcı benim için önemli hale geliyor.
Gsm Store satıcısı hakkında böyle bir yoruma denk geldim.
Ekli dosyayı görüntüle 1258
Hepsiburada da ki satıcının yorumlarına baktım orda bir sorun yok gözüküyor onunda fiyatı 31k civarı

Bende bu fiyat bandında Realme GT 6 tercih etmezdim. Rakipleri daha cazip. Dediğin gibi S24 FE, Honor 200 Pro, 13T Pro, 14T falan varken bu fiyat bandında başka bir cihazın işi çok zor. 25-30K fiyat aralığındaki diğer tüm cihazların işini zorlaştırıyor.
Realme'nin iyi fiyata getirdiği bazı cihazlar dışında fiyat politikası çok iyi değil zaten.(Realme 10,11, GT2 Pro, GT2 gibi iyi fiyata gelen bazı modelleri var)
GT 6 serisinin fiyatı 25-30K arasında normal bence. Bazı kritik eksikleri var ama 20-25K civarında satmazlar o cihazları. GT 6T 18-20K civarında normal sayılabilir. Geçen GT 6T o fiyata kötüydü. GT 6 nın kamerası GT6T ye göre daha iyi ama rakiplerine göre yine kötü.

Samsung, Xiaomi ve Honor seçeneklerini eleyen ve sadece Realme markası isteyen birisi için GT 6'nın fiyatı 30K civarında iyi. Poco F6'nın daha iyi kameralı hali.

Valla en sonunda ağır konuşulacak gibi hissediyorum 😁 ama merak işte
GT 2 ve GT 2 Pro'dan sonra alınır cihazları pek olmadı Realme'nin. Daha çok, düşük-orta segment cihazları mantıklı fiyatlara satıldı ve satılıyor. Mantıklı düşününce bu sonuçlara varılıyor hep, ondan dolayı sonuç hep aynı.

Geri