Reklam Bannerı

35K Civarı Laptop Önerisi

Satış ortaklığı bağlantısıdır.

Bu fiyata 4060 fena değil gibi ama 512 GB biraz az.
32 bin fiyatından bahsediyorum. 42'ye olmaz.

Ekran kartı 75W ancak 4000 serisinde Watt'a göre aldığın performans acayip şekilde yükselmiyor. 75W çok iyi demiyorum ama bu fiyata 4060 yok zaten.
Testlerine ve yorumlara bakıp karar vermek gerek.

1732707488880.webp

30 civarına Tuf A16 eğer şarj işlemleri sizin için sorun değilse
90 wh bataryaya rağmen dahili ekran kartı olmadığı için pil süresi diğer laptoplara göre kısa bu fiyat bandına ekran olarak rakiplerine göre iyi
İşlemci de R7 serisi olmasına rağmen çok performanslı sayılmaz
Ekran kartı 4060'ın bir tık altında
İçindeki ram tek kanal bir tanesi boşta çift M2 slotu var yükseltmeye açık

Asus Tuf Gaming A16 A E FA617NSR-N3054 R7-7435HS 16 GB 512 GB SSD RX7600S 16" Dos Dizüstü Bilgisayar 35.999 TL yerine 30.999 TL

Satış ortaklığı bağlantısıdır.

Bu fiyata 4060 fena değil gibi ama 512 GB biraz az.
32 bin fiyatından bahsediyorum. 42'ye olmaz.

Ekran kartı 75W ancak 4000 serisinde Watt'a göre aldığın performans acayip şekilde yükselmiyor. 75W çok iyi demiyorum ama bu fiyata 4060 yok zaten.
Testlerine ve yorumlara bakıp karar vermek gerek.

Ekli dosyayı görüntüle 33
Murat hocamın attığı okul için daha dengeli

30 civarına Tuf A16 eğer şarj işlemleri sizin için sorun değilse
90 wh bataryaya rağmen dahili ekran kartı olmadığı için pil süresi diğer laptoplara göre kısa bu fiyat bandına ekran olarak rakiplerine göre iyi
İşlemci de R7 serisi olmasına rağmen çok performanslı sayılmaz
Ekran kartı 4060'ın bir tık altında
İçindeki ram tek kanal bir tanesi boşta çift M2 slotu var yükseltmeye açık

Asus Tuf Gaming A16 A E FA617NSR-N3054 R7-7435HS 16 GB 512 GB SSD RX7600S 16" Dos Dizüstü Bilgisayar 35.999 TL yerine 30.999 TL
AMD ekran kartlı laptop alınmaz

8 GB ekran kartı eklenecek victusa göre artısı %100 srgb ekran ve 105w ekran kartı, eksisi eğer işlemci yüksek watt çekerse ekran kartı ile beraber 170w adaptör olduğu için battery drain olabilir kullanım sırasında bataryadan tüketebilir. Ekran kartı 100w işlemci 60w civarı çekmesi lazım bunun olması için biraz uzak bir ihtimal

Son düzenleme:
8 GB ekran kartı eklenecek victusa göre artısı %100 srgb ekran ve 105w ekran kartı
Hocam kağıt üzerinde victustan öte bir cihaz ama loq serisiyle ilgili bi anakart sorunu olduğunu duydum bilginiz var mı?

Hocam kağıt üzerinde victustan öte bir cihaz ama loq serisiyle ilgili bi anakart sorunu olduğunu duydum bilginiz var mı?
Hayır haberim yok fakat sadece kağıt üstünde üstün bir cihaz değil victus 15 serisinin soğutması da iyi değil o yüzden zaten 75w sınırlandırılmış ekran kartı

• Beğen
Tepkiler: YsF
Hayır haberim yok fakat sadece kağıt üstünde üstün bir cihaz değil victus 15 serisinin soğutması da iyi değil o yüzden zaten 75w sınırlandırılmış ekran kartı
Anladım hocam Victus 15 ile ilgili soğutma olsun menteşe olsun sorunlar var bi kısmı çözüldü yeni serilerde diyor bi kısmı çözülmedi diyor eğer o dediğim sorun kronik falan değilse loq daha mantıklı

Şu anlık görünen ürünler pek iyi denemez. Eski seri Victus 15, AMD ekran kartlı veya dahili grafik birimi olmayan Tuf A15/A16, pil ömrü bakımından daha geride ve batarya kaybı olan LOQ veya benzer şekilde olan Nitro V 15'ler. Beklemek daha iyi olacaktır. Alınacak cihaz şu anlık memnuniyetsizlik oluşturabilir.

Geri