Reklam Bannerı

Realme gt6?

Işık yansımasıdan dolaylı olması bu sorunu düzeltmez. Sonuç olarak sadece karanlıkta kullanılmayacak bu cihaz.
Hocam senin algılar farklı çalışıyor sanırım S24FE'ya karşı. Dış ortamdan ışık yansıması olmuş diyor. Anlatamıyoruz sanırım amoled ekran yapısı gereği siyahta ışık çıkaramaz, IPS olmak zorunda ışık olması için. Yani diğer telefona da ışık yansısa aynı şekilde gözükecek

Hocam senin algılar farklı çalışıyor sanırım S24FE'ya karşı. Dış ortamdan ışık yansıması olmuş diyor. Anlatamıyoruz sanırım amoled ekran yapısı gereği siyahta ışık çıkaramaz, IPS olmak zorunda ışık olması için. Yani diğer telefona da ışık yansısa aynı şekilde gözükecek
İki telefonda yan yana videoda nasıl sadece s24 FE'ye ışık yansıyor tam olarak anlayamadım. O yüzden sordum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250206-234332_Chrome.webp
    Screenshot_20250206-234332_Chrome.webp
    79.5 KB · Görüntüleme: 14
Işık yansımasıdan dolaylı olması bu sorunu düzeltmez. Sonuç olarak sadece karanlıkta kullanılmayacak bu cihaz.
Hocam cihazı kullanıyorum da söylüyorum ışığa doğru tutunca panel yansıma yapıyor xiaomi de veyahut herhangi bir amoled panel kullanan cihazda bunu göremezsiniz Samsung larda yaşanan bir durum bu sadece

İki telefonda yan yana videoda nasıl sadece s24 FE'ye ışık yansıyor tam olarak anlayamadım. O yüzden sordum.
Birde hocam cihazı kullanıyorum bu ışığın vurma açısından ve kameradan kaynaklanıyor siyahları tam siyah gösterememe gibi bir sorunu kesinlikle yok

11-12 yıldır Samsung kullanıyorum. Ancak bu fiyatlarda benim için sadece s24 fe düşünülebilir bir seçenek. Ama onun bile benim için 3 büyük eksisi var.
Eksisine rağmen alınır. Realme alanlar genel olarak memnun değil cihazlarından. Gt 6 ltpo ekranı büyük pili hızlı şarjıyla etkileyici gözükse de samsung almak garanti iş. Gt2 pro su bozulan insanlara değişimde 12 pro+ falan veriyormuş realme

Evet belkide olabilirdi ama Realme göndermediyse belki kamera konusunda çok iddialı olmadıklarını düşündükleri için yapmışlardır
Realme'nin gönderip göndermemesi ile alakası yok. Bazı ülkelerde satışa çıkmadı GT6, aynı bizde GT5'in çıkmadığı gibi. Dxomark Fransız bir şirket, büyük ihtimal GT6 Fransa'da satışa sunulmadığı için incelemesi yok. Zaten sadece 1 adet kamera alanında Realme incelemesi var Dxomark'ın, o da GT2

Yeni bir telefon almayı düşündüğüm için bir süredir araştırma yapıyorum. Benim için en uygun olabilecek üç seçenek var: Samsung S24 FE, Poco X7 Pro ve Realme GT6. Öncelikle Samsung S24 FE'yi kendi açımdan değerlendireceğim.

Samsung S24 FE’nin Eksileri:

1. Ekran PPI değeri, şu an kullandığım Samsung A31’den bile düşük. Ayrıca, sosyal medyada gördüğüm kadarıyla siyahları tam siyah olarak göstermiyor.
2. Tasarımı benim açımdan pek iyi değil, özellikle ekran çerçevesi rahatsız edici. (Telefonu Teknosa’da inceledim, kasası beni çok rahatsız etmedi.)
3. Depolama kapasitesi yetersiz. Ayrıca, 8 GB RAM’in ortalama 5 yıl boyunca yeterli olacağını sanmıyorum.

Poco X7 Pro’nun Eksileri:

1. HyperOS yeni bir arayüz olduğu için bazı hatalar (buglar) olduğu söyleniyor. Ayrıca, reklam gösteren bir arayüz. Bazı yerlerde bu reklamların kapatılabildiği belirtilse de emin değilim.
2. İç malzeme kalitesi, YouTube'daki teardown videolarında pek iyi görünmüyor.
3. Poco markası son zamanlarda çok eleştirildiği için güven vermiyor.

Realme GT6’nın Eksileri:

Antutu ve Geekbench testlerinde işlemcisinin, S24 FE ve X7 Pro’ya kıyasla biraz daha düşük performans göstermesi dışında büyük bir eksisi yok.

Yaklaşık 11-12 yıldır Samsung kullanıyorum ve OneUI’ı seviyorum, ancak bazı kısıtlamalar nedeniyle daha özelleştirilebilir bir arayüze sahip bir telefon istiyorum. Bu yüzden Realme GT6'ya yöneldim. Peki bu konu hakkında sizin düşünceleriniz neler?
(Yanlışım varsa şimdiden kusura bakmayın...)
reklamlar kapatılmıyor artık eskiden direk reklam servisi devre dışı edilebilyordu ama dosyalar ve güvenlik uyg da reklamlar kapanmıyor

bir güncelleme ekleyeyim belki gerek kalmamıştır ama... Gt6'yı canlı görme fırsatım oldu. Tasarımsal açıdan gelmiş geçmiş en kötü telefonlardan biri olmuş bence. Malzeme kalitesi iyi gibiydi

Kısıttan kasıt nedir? Realme arayüzü sana çok daha fazla özelleştirme seçeneği sunmayacak.
Realme GT6 alınır mı? Beğendiysen olabilir. Ben S24 FE alırdım orası ayrı bir mesele
Yeni bir telefon almayı düşündüğüm için bir süredir araştırma yapıyorum. Benim için en uygun olabilecek üç seçenek var: Samsung S24 FE, Poco X7 Pro ve Realme GT6. Öncelikle Samsung S24 FE'yi kendi açımdan değerlendireceğim.

Samsung S24 FE’nin Eksileri:

1. Ekran PPI değeri, şu an kullandığım Samsung A31’den bile düşük. Ayrıca, sosyal medyada gördüğüm kadarıyla siyahları tam siyah olarak göstermiyor.
2. Tasarımı benim açımdan pek iyi değil, özellikle ekran çerçevesi rahatsız edici. (Telefonu Teknosa’da inceledim, kasası beni çok rahatsız etmedi.)
3. Depolama kapasitesi yetersiz. Ayrıca, 8 GB RAM’in ortalama 5 yıl boyunca yeterli olacağını sanmıyorum.

Poco X7 Pro’nun Eksileri:

1. HyperOS yeni bir arayüz olduğu için bazı hatalar (buglar) olduğu söyleniyor. Ayrıca, reklam gösteren bir arayüz. Bazı yerlerde bu reklamların kapatılabildiği belirtilse de emin değilim.
2. İç malzeme kalitesi, YouTube'daki teardown videolarında pek iyi görünmüyor.
3. Poco markası son zamanlarda çok eleştirildiği için güven vermiyor.

Realme GT6’nın Eksileri:

Antutu ve Geekbench testlerinde işlemcisinin, S24 FE ve X7 Pro’ya kıyasla biraz daha düşük performans göstermesi dışında büyük bir eksisi yok.

Yaklaşık 11-12 yıldır Samsung kullanıyorum ve OneUI’ı seviyorum, ancak bazı kısıtlamalar nedeniyle daha özelleştirilebilir bir arayüze sahip bir telefon istiyorum. Bu yüzden Realme GT6'ya yöneldim. Peki bu konu hakkında sizin düşünceleriniz neler?
(Yanlışım varsa şimdiden kusura bakmayın...)

Kupon ile 34.299 TL ama hala rakiplerinden pahalı kalıyor. Sadece realme markası isteyen biri için seçenek.
27K ya S24 Fe varken bu pahalı.
1000014347.webp

Son düzenleme:
Geri