Reklam Bannerı

S23 Ultra Aksesuar Tavsiyesi

jugador61

Yeni Başlayan
Herkese iyi akşamlar,

S23 Ultra aldım, önceki telefonum Galaxy A71 idi. A71’in kutusundan çıkan şarj aletini (ekte resmi mevcut) S23 Ultra’da kullanmamın bir sakıncası olur mu?
Ayrıca, kılıf ve en önemlisi ekran koruyucu almam gerekiyor. Murat Bey'in videosunu izledim, önerdiği ekran koruyucunun fiyatı 600 TL ancak yorum puanı 3.9 olduğu için kararsız kaldım. Sizlerin önerebileceği daha iyi bir ekran koruyucu var mı? Son olarak, lens koruyucu almak gerekli mi? Kullananların görüşlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• A71.webp
    A71.webp
    97.1 KB · Görüntüleme: 31
Samsung'un EP-TA800 modelini sizdeki biraz eski üretim olsa da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 25W destekler. 45W adaptör ile arasında ciddi şarj süresi farkı yok. Yeni adaptör almanıza gerek yok ama ucuza denk getirebilirsiniz yedek alabilirsiniz. 45W ihtiyaç olursa Anker ve Spigen markasına bakabilirsiniz.

Spigen %20 indirim kuponu var. Pahalı bir marka bütçeniz dahilinde ise bakabilirsiniz. Farklı sitelere de bakabilirsiniz daha ucuz olabilir.
Daha ucuza Zore markasına bakabilirsiniz. Lens koruyucu kullanmayın görüntü kalitesini bozar. Onun yerine kamera çıkıntılarını gömecek şekilde bir kılıf alın daha iyi. Biraz kalın olur ama.

S23 de bende bu rugged armor serisi kılıftan kullanıyorum.
1000013624.webp

Son düzenleme:
Bizzat A71'in kutusundan çıkan adaptör ve şarj kablosuysa sorun oluşturmaz. A71 de 25 W desteklediğinden doğal olarak 25 W (koyulan adaptör) şarj edilir ancak 45 W ile arasında fazla fark olmadığından, adaptör de orijinal olduğundan şarj hızını etkiler sadece. Murat hocamın kullandığı aksesuarlar da bir süredir kullandığı ve sorun çıkarmayan aksesuarlar galiba, bu konu hakkında olumsuz yorum yaptığını pek görmedim. Verilen puanlar da tam olarak yerleştirilememesinden, kalite hissiyatını tam verememesinden veya satıcı/kargo süreciyle alakalı olabilir. Cihazdan da ötürü bildiğim bir ekran koruyucu yok maalesef. Lens koruyucu da gerekmiyor denebilir ancak kullanıma bağlı tabii. Sakin bir kullanım varsa es geçilebilir.

Hepinize teşekkür ederim özellikler kılıf çok güzel denk geldi benin karşıma çıkmamıştı. Ekran koruyucu olarak da bunu alırım artık.
Ekran.webp

Hepinize teşekkür ederim özellikler kılıf çok güzel denk geldi benin karşıma çıkmamıştı. Ekran koruyucu olarak da bunu alırım artık.Ekli dosyayı görüntüle 2064
ZORE markası da sanırım memnun edecek kalitede ürünler üretiyor ve beğeniliyor da, isminden bahsediliyor ara sıra. Ürünlerin puanları, ürünler kırık, parçalanmış, farklı, sahte gelmediği sürece çok da önemli değil aslında. Birçok kişi puanlama yapıyor veya yapmıyor, yapanı ufacık kusurdan da eksi puan verebiliyor. Kötü yorumlar daha iyi fikir veriyor ancak bazıları da amacından sapmış oluyor.

Galaxy S23 Ultra Ekran Koruyucu, Spigen Neo Flex HD (2 Adet)
%20 indirim ile 2 tanesi 800 TL. Farklı satıcılara da bakın belki daha ucuza vardır. Çizilmelere karşı önlem amaçlı alınacak ise buna bakabilirsiniz. Cam bir ekran koruyucu değil ince naylon tarzı bir ekran koruyucu. Parmak izi okumada daha avantajlı olur. Cam olanlarda dokunma hissi daha iyi oluyor ama.
Ekran koruyucu konusunda S23 Ultra kullananlara sormak daha mantıklı olur.
Kılıf olarak ne aldınız? Spigen biraz pahalı kupon varsa Hepsiburada üzerinde 550 TL verilebilir belki.

Son düzenleme:
Galaxy S23 Ultra Ekran Koruyucu, Spigen Neo Flex HD (2 Adet)
%20 indirim ile 2 tanesi 800 TL. Farklı satıcılara da bakın belki daha ucuza vardır. Çizilmelere karşı önlem amaçlı alınacak ise buna bakabilirsiniz. Cam bir ekran koruyucu değil ince naylon tarzı bir ekran koruyucu. Parmak izi okumada daha avantajlı olur. Cam olanlarda dokunma hissi daha iyi oluyor ama.
Ekran koruyucu konusunda S23 Ultra kullanalara sormak daha mantıklı olur.
Kılıf olarak ne aldınız? Spigen biraz pahalı kupon varsa Hepsiburada üzerinde 550 TL verilebilir belki.
Attığınız ürünün uygulama kiti yok acaba düzgün takabilirmiyim, 2 ürün arasından hangisini almak mantıklı Spigen yoksa Zore olanı mı

Ekran koruyucuyu konusunda attığımı araştırıp öyle alın. Naylon bir koruyucu, cihazların üzerinde gelen fabrika çıkışı ekran koruyucular gibi. Sprey sıkılarak uygulanıyor. Uygulaması zor değil ama jelatin mi istiyorsunuz yoksa cam mı karar vermelisiniz.
Ben cam kullanıyorum. Bu ürünün yorumlarına ve kullanıcı deneyimine bakın.

Son düzenleme:
Sizin attığınızı alacağım 1 kere alalım tam olsun çünkü herkes Spigeni övüyor
Spigen markasının kılıflarını 2018'den beri kullanıyorum. LG G4, Mi 8 Lite, S21 ve S23 için Spigen markasının kılıflarını aldım. Düzgün kullanınca 4-5 sene dayanıyor kılıflar. Spigen uzun ömürlü oluyor.
100-200 TL olan kılıflar yoğun kullanımda 1 sene dayanmıyor. En kötü 300-400 TL vermeniz lazım. Telefon pahalı bir model ise Spigen almak daha mantıklı geliyor bana.

Cam aslında güzel olur ama ekran kavisli olduğu için cam tam oturmaz Murat beyin aldığı Zore de cam değil zaten

Zore ya da Spigenden şunu alın diyemem çünkü ikisininde jelatin tarzı olan modelinden kullanmadım. İki markanın cam ekran koruyucularından kullandım ikisinden de memnun kaldım.
Satılan yerlerdeki yorumlara bakın. Hangisi daha mantıklı gelirse onu tercih edin.
Eğer acil değilse ekran koruyucuyu Amazon üzerinde yurt dışından da alınabilir.

Önemli değil.
Zore ekran koruyucu için buraya bakın tüm sitelerdeki fiyatları var. Galiba en ucuz sizin attığınız. Kupon ile n11 de belki daha uygun olabilir.

Geri