Reklam Bannerı

25.000 TL'ye S24FE mi yoksa POCO X7 PRO mu almak mantıklı

Öyle birşey varsa çok iyi .İzlediğim tüm testlerde 42 derecede sabit kalıyordu. Büyük ihtimalle o yüzdendir. Dediğiniz gibi ise kesinlikle s24 fe alacağım. Peki şunu soriyim 49 50 dereceye çıkması sıkıntı çıkarır mı. Ne biliyim işlemci yanması falan.
Bu gos u kapatıp da pubg test yapan herhangi video varmı. Denk geldiğim bütün videolar da 42 derece sabit oynuyorlardı. Uzun süreli oyun performansını merak ediyorum. Bide aklıma gelmişken soriyim. Ekran dokunma yönünde sıkıntı çıkarır mı. İzlediğim bi inceleme videosunda bazı dokunmaları algılamadığı yönünde şikayeti vardı. Ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de merak ediyorum

S24 FE 256 tl olan güncel fotoğraf mı , sabahtan beri bakıyorum ama bulamadım. Link atabilir misiniz rica etsem
Ara sıra stoklarda oluyor. Güncel ekran görüntüsü değil. Takip etmeniz gerekiyor. Bu fiyata 4-5 defa denk geldim. Tekrar koyarlar mı emin değilim n11 için ayırdıkları stok bitmiş de olabilir. Acil ihtiyacınız yoksa 25K fiyata düşmesini bekleyebilirsiniz. En kötü A101 den 27K ya da Vatan'dan gece indirimi ile 27.5K ya da alınabilir.

Son düzenleme:
Bu gos u kapatıp da pubg test yapan herhangi video varmı. Denk geldiğim bütün videolar da 42 derece sabit oynuyorlardı. Uzun süreli oyun performansını merak ediyorum. Bide aklıma gelmişken soriyim. Ekran dokunma yönünde sıkıntı çıkarır mı. İzlediğim bi inceleme videosunda bazı dokunmaları algılamadığı yönünde şikayeti vardı. Ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de merak ediyorum

sahibinden öğrenebilirsin direkt videoya gerek yok. dokunma yönünde sıkıntı çıkarmaz, çıkarırsa garantiye gönderirsin değişir

Seni Exynos değil 128 GB depolama korkutsun
128 GB o kadar sıkıntı yaratır mı acaba ya. ben de amazonda şu an 24.300 TL'ye alabiliyorum ondan aklımı çeldi. bir de aradaki fiyat farkıyla cloud vs ile çözüme gitmek de mantıklı olmaz mı? 24.300'ü görünce çok yükseldim 128 olanına da ondan soruyorum teşekkürler şimdiden.

bir ek de yapayım. amazonda s24 fe 128 alana watch 6 classic 6750tl yerine 5000 tl'ye geliyor. bu da aklımı karıştırdı. ne dersiniz ?

Son düzenleme:
128 GB o kadar sıkıntı yaratır mı acaba ya. ben de amazonda şu an 24.300 TL'ye alabiliyorum ondan aklımı çeldi. bir de aradaki fiyat farkıyla cloud vs ile çözüme gitmek de mantıklı olmaz mı? 24.300'ü görünce çok yükseldim 128 olanına da ondan soruyorum teşekkürler şimdiden.

bir ek de yapayım. amazonda s24 fe 128 alana watch 6 classic 6750tl yerine 5000 tl'ye geliyor. bu da aklımı karıştırdı. ne dersiniz ?
256 GB al hocam düzgünce saat alacağına. Birkaç gün önceye kadar watch 6 classic 47mm 5300'lü fiyatlara satıldı, 300 lira için 256 GBden vazgeçmene gerek yok

• Beğen
Tepkiler: mvp
Öncelikle iyi sosyaller
Çok yakın zamanda bir telefon alacağım. Fakat kafamda birkaç soru işareti var.
25.000 tl ye POCO X7 PRO 512/12 ve 24.500 tl S24 FE 128/8. Bütçem 20 ila 25 arasında. Benim için önemli olan işlemci, bide az buçuk kamerası iyi olsa yeter. Bu iki cihazı beğendim. İkisinindende korktuğum bir yanı var. Poco da HyperOS beni üzermi ve kamerası çok vasat mı. Poco da başka beni üzen birşey olacağını sanmıyorum. Samsung tarafından ise 128 gb depolama çok iç açıcı durmuyor ve exyons2400e işlemcisi beni korkutuyor. Arayüz tarafında OneUİ gerçekten çok hoşuma gidiyor. Sırf bu yüzden almak istiyorum. HyperOS çok benim tarzım değil. Bide yazılımsal olarak baya problemli diyorlar.iki cihaz arasındaa donanım kısmında çok fark var. Bildiğiniz gibi OneUİ 7.0 da baya bi değişiklik gelicek .samsung tarafına ve gerçekten çok karizmatik ve kamera konusunda 3x kamerası çok hoşuma gitti. Poco da ise kutudan 90watt adaptör çıkması çok hoşuma gidiyor. Kılıf falanda çıkıyorda çok da önemli değil. Gündelik kullanımda oyun da oynarım, fotoğraf videoda çekerim. Çok üst düzey bi beklentim yok.Size sorum 24.500 e 8/128 samsung mu yoksa 12/512 poco x7 pro mu? Honor200 falan da önerdiler de benim çok ilgilimi çekmedi. Bu iki cihaz arasında kesin diyebilirim
(S24 Fe için 256 olanı çok pahalıya geliyor bütçem için. 29.000 tl fiyatı var ve beni aşıyor. Hepsiburada da 128 olanı baya uygun)
S24 fe 256gb al geç.Hyper os akıcılık olarak iyi gibi dursada pil olarak çok sıkıntılı.Forumlarda pil konusunda mutlu olanı görmedim.

• Beğen

7 sene güncelleme iddiası olan telefonda 128 GB almazdım ben. Kullanılır da niye uğraşasın.
256 GB'ı 27lerde dolaşıyor.
HB'den alırsan link imzamda bu arada. Satış ortaklığıdır.

• Beğen
256 GB al hocam düzgünce saat alacağına. Birkaç gün önceye kadar watch 6 classic 47mm 5300'lü fiyatlara satıldı, 300 lira için 256 GBden vazgeçmene gerek yok
S24 fe 256gb al geç.Hyper os akıcılık olarak iyi gibi dursada pil olarak çok sıkıntılı.Forumlarda pil konusunda mutlu olanı görmedim.
7 sene güncelleme iddiası olan telefonda 128 GB almazdım ben. Kullanılır da niye uğraşasın.
256 GB'ı 27lerde dolaşıyor.
HB'den alırsan link imzamda bu arada. Satış ortaklığıdır.
çok teşekkürler yorumlarınız için.

Geri