Reklam Bannerı

Poco f3 e batarya değişimi için öneriler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bng4406
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bng4406

Keşifçi
Agalar benim cihaz pili gıdık durumda bir türlü cesaret edip değiştiremedim batarya sağlığı 6 aydır yaptığım ölçümlere göre %70 GSM lietişim var YouTube da oraya sorduğumda (6 ay önce) ellerinde orjinal batarya vardı dediklerine göre bandrollü falan internetten almaya cesaret edemedim orası daha güvenilir geldi bana orjinallik konusunda yada sizce Xiaomi mağazasına gidip orada mı değişim yaptırayım cihazın pili değişirse bana 3 sene daha gideri çok rahat var çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Pil sağlığı 70 diyor acubatery ama ne kadar doğru tartışılır benim cihazı en az günde 2 2.5 defa şarja takmam normalmi bide sizce gideri varmı hâlâ ben cesaret edemiyorum cihaz bozulacak korkusuyla bide Xiaomi içinde eu rom var diye almamazlık edermi acaba cihaz tr garantiliydi bitince eu rom kurdum

2 defa şarja takmak normal değil %70ten daha düşük bile olabilir bence. Eskiden günde kaç defa takıyordun şarja 1 mi?

Ama şuan baya bı uygulama var o zaman çok kullanmıyordum şimdi akıllı saat hep bağlı konum açık mobil verideyim hep

Poco F3 Bataryasının model kodu BM4Y olarak geçiyor. Poco F3 çok satan bir model olmadığı için güvenilir satıcıdan internetten orijinal batarya bulmak zor gibi.
GSM iletişimden değiştirebilirsiniz bence. Kargo ile gönderim seçeneği var.
Muadil olarak Woyax By Deji markası iyi ama Deji de F3 için satılan batarya yok gibi.
xiaomi.biz.tr ve miaksesuar.com.tr gibi siteler var ama güvenilir mi bilmiyorum.

Xiaomi yetkili servisi var mı yakınınızda ona bir bakın. Ücretli değişim yapacakları için garanti şartlarına bakılmaz diye tahmin ediyorum. Telefonu açıp içine bakmazlar zaten, Rom konusunda endişelenmeyin. Yetkili servisin elinde Poco F3 bataryası da olmayabilir ama bir şekilde temin ederler herhalde.
Xiaomi Yetkili Servis
Batarya değişiminde temiz işçilik yapılıyorsa cihaza kolay kolay bir şey olmaz. Bu işlere merakı olan ve telefonun arka kapağını sökebilen çoğu kişi kendisi değiştiriyor zaten.

Poco F3 Bataryasının model kodu BM4Y olarak geçiyor. Poco F3 çok satan bir model olmadığı için güvenilir satıcıdan internetten orijinal batarya bulmak zor gibi.
GSM iletişimden değiştirebilirsiniz bence. Kargo ile gönderim seçeneği var.
Muadil olarak Woyax By Deji markası iyi ama Deji de F3 için satılan batarya yok gibi.
xiaomi.biz.tr ve miaksesuar.com.tr gibi siteler var ama güvenilir mi bilmiyorum.

Xiaomi yetkili servisi var mı yakınınızda ona bir bakın. Ücretli değişim yapacakları için garanti şartlarına bakılmaz diye tahmin ediyorum. Telefonu açıp içine bakmazlar zaten, Rom konusunda endişelenmeyin. Yetkili servisin elinde Poco F3 bataryası da olmayabilir ama bir şekilde temin ederler herhalde.
Xiaomi Yetkili Servis
Batarya değişiminde temiz işçilik yapılıyorsa cihaza kolay kolay bir şey olmaz. Bu işlere merakı olan ve telefonun arka kapağını sökebilen çoğu kişi kendisi değiştiriyor zaten.
Sizce ne zaman değiştireyim ben bı tık tırsıyorum da babam elletme falan diyor bataryayı ama gıdık yani şimdi değişmese bile yaza doğru değişmesi lazım gibi gitti yere kadar diyecem bu sefer de batarya bulamam gibi geliyor

Bu şekilde atmışlardı önceden fotoğraf ı orjinalmi diye sorunca şimdi yazdım bı sorayım ne kadara yapıyorlar hafta sonu da Xiaomi ye sorarım

Geri