Reklam Bannerı

Hazır toplama bilgisayar sistemleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehmett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmett

Yeni Başlayan
Herkese merhaba dostlar bu hazır sistemler sizce ne kadar mantıklı hem fiyat hemde performans olarak ne tür bir sisteme bakmalıyım.

Bazı Youtube kanallarının video olarak yayınladığı indirimler oluyor, onlar tek tek toplamaya göre daha uygun oluyor genellikle. Toplama sistemlerin çoğunluğu tek tek toplamaktan daha pahalı. Ama tek tek toplarken de indirimli fiyattan almak için bir süre beklemen gerekebiliyor. Bütçeni söylersen ona göre f/p sistem önerisi alırsın, yoksa her fiyatta fp sistemler var

Bazı Youtube kanallarının video olarak yayınladığı indirimler oluyor, onlar tek tek toplamaya göre daha uygun oluyor genellikle. Toplama sistemlerin çoğunluğu tek tek toplamaktan daha pahalı. Ama tek tek toplarken de indirimli fiyattan almak için bir süre beklemen gerekebiliyor. Bütçeni söylersen ona göre f/p sistem önerisi alırsın, yoksa her fiyatta fp sistemler var
Evet tek tek toplama daha külfetli olduğunun farkına vardım 20 ile 30k arasında bir bütçe var şuanda

Benim için farketmez AMD hiç kullanmadım şuanda gtx 1650 super var bende genel manada memnunum o karttan.
1740429418496.webp

Yukarıdaki şekliyle 25k fiyata geliyordu cuma günü ve gayet uygundu. Tekrardan düşerse fiyatına göre performanslı sistemdir lakin ekran kartının durumu şaibeli. Yerine göre gayet iyi yerine göre de çakılıyor biraz. Zamanla daha açığa çıkacaktır ancak fikir vermesi açısından dursun bir köşede.

1740430418850.webp

Fiyatı yüksek şu an, bu kaliteye sahip olacak şekilde 30-31k civarında olursa alınabilir. AMD de güvenilir limandır ve gücüne nazaran (RX 7700 XT) 12 GB VRAM'i ile de oyunlarda daha memnun eder.

1740430580198.webp

Oyunlarda aynı gücü daha geri imkanla sağlayabilir şayet 8 GB VRAM'e sahip ancak orta veya yüksek kalite söz konusuysa sorun olmayacaktır. 30k fiyata RTX 4060 Ti'li sistemler bulunabiliyor. Bu sistem de en azından DDR5 olarak hazırlanmış. RX 7700 XT'nin kullanıcı yorumlarına bakmak önemli, eğer ki ikna olunursa kullanılır bir ekran kartı.

Geri