Uygun fiyatlı stand var mıdır önerebileceğiniz? Ayrıca telefon için type c usb dönüştürücü almayı düşünüyorum o konuda önerebileceğiniz şeyler var mı?Fan almana gerek yok hocam sadece stand al yeterli olur. Fanlar bir işe yaramıyor, laptopun yerden yüksek olması yeterli.
Ben bunu almıştım ama bunun çok daha ucuz alternatifleri var, kalitesiz de değiller. Yer kaplamıyorlar ve taşımakla uğraşmıyorsunuz. Böyle bir şey tercih edebilirsinUygun fiyatlı stand var mıdır önerebileceğiniz? Ayrıca telefon için type c usb dönüştürücü almayı düşünüyorum o konuda önerebileceğiniz şeyler var mı?
Taşıma yapmicagim için yer konusu sorun degil, fan konusunda ise ucuza hem soğutma hem de stand kullanırım diye düşünmüştümBen bunu almıştım ama bunun çok daha ucuz alternatifleri var, kalitesiz de değiller. Yer kaplamıyorlar ve taşımakla uğraşmıyorsunuz. Böyle bir şey tercih edebilirsin
İnceleyebilirsin, bu fanların üflediği havadan bir soğutma olmuyor. Düz stand ile aynı soğutuyorlar. Taşıma sıkıntısı yoksa daha ucuz standlardan da alabilirsiniz, bunun görselleri çok kullanışsız duruyor klavyeye eliniz ulaşmaz.Taşıma yapmicagim için yer konusu sorun degil, fan konusunda ise ucuza hem soğutma hem de stand kullanırım diye düşünmüştüm