intel istenmiyorsa o fiyatlara r7 8845hs gibi modellerde var gayet iyi bence hem termal durumu intelden iyiEn az problemli laptop bana göre o bütçede Acer nitro 15. Nitro 16 serisi varken o daha iyiydi. 165hz %100 srgb ekranı, 140w ekran kartı, uzun süre piyasada olan bir kasa olması ile güven veriyor. Eksik olan kısmı 57wh olan bataryası. 12650H ve 12700H ile beraber satılıyor yakın fiyatlara, ikisi de tercih edilebilir.
Hangi model mesela?intel istenmiyorsa o fiyatlara r7 8845hs gibi modellerde var gayet iyi bence hem termal durumu intelden iyi
Ekranının %62.5 sRGB olduğu yönünde bilgiler bulunuyor. RTX 5070 Tİ'li laptopa bu ekranı koyan buna da koyabilir.Bu bütçeye ara sıra MSI Pulse düşebiliyor, 155H ve 4060 140w var içinde, ekranı kasası da gayet iyi. Eğer düşerse o alınabilir.
Acerler dediğin çok geniş bir tanım hocam hangisinde varmış sorun tüm bilgisayarlarında mı?Acer'larda adaptör sorunu var diye duydum.
144hz ekrana güvenmemek lazım. 165hz garanti iyi oluyorEkranının %62.5 sRGB olduğu yönünde bilgiler bulunuyor. RTX 5070 Tİ'li laptopa bu ekranı koyan buna da koyabilir.
Nitro serisinde birden fazla model var, nitro v 15 nitro 15 nitro 16 gibi. Nitro V serisinde adaptör watt düşük, o yüzden yükte batarya düşebiliyor. Ama nitro 15 serisinde ve 16 serisinde yok. 16 serisinde 330w adaptör var hattaNitro serisinde var diye biliyorum. Pil azalması oluyormuş.
Bana linkini atabilirmisin sana zahmet.
Yukarda atmıştım ama bir daha atayım.Acer'ın önerdiğin laptop ının.
Nitro 5 denebilir aslında, Nitro 15 deyince Nitro V 15 gibi oluyor. Nitro 5 ve Nitro 16 serileri.Nitro serisinde birden fazla model var, nitro v 15 nitro 15 nitro 16 gibi. Nitro V serisinde adaptör watt düşük, o yüzden yükte batarya düşebiliyor. Ama nitro 15 serisinde ve 16 serisinde yok. 16 serisinde 330w adaptör var hatta
victuslarda 2023 modellerde evet 2024 ise hayır model kodlarından bakılabilir srgb gibi bir konuya takılmıyorsanız paramın aldığı en kuvvetli cihaz olsun derseniz victus bence makul bir aday elbet hall sensör durumu yaşanabilir amaBunun dışında olan laptoplara değinmek gerekirse
Lenovo LOQ serisi anakart arızası verebiliyor, ayrıca daha düşük kalitede bir kasası var.
Victus serisi Hall sensör arızası veriyor. Kapak açıldığında yada kapandığında ekran tepki vermeyebiliyor. Ekranları da düşük %62.5 srgb
Asus A15 yada F15 serisindeki bilgisayarların çoğunda işlemcide dahili grafik işlemcisi yok, bazılarında AMD ekran kartı var ve genelde zen 3 kullanıyorlar.
Bu bütçeye ara sıra MSI Pulse düşebiliyor, 155H ve 4060 140w var içinde, ekranı kasası da gayet iyi. Eğer düşerse o alınabilir.
sgrb bence sorun değilBunun dışında olan laptoplara değinmek gerekirse
Lenovo LOQ serisi anakart arızası verebiliyor, ayrıca daha düşük kalitede bir kasası var.
Victus serisi Hall sensör arızası veriyor. Kapak açıldığında yada kapandığında ekran tepki vermeyebiliyor. Ekranları da düşük %62.5 srgb
Asus A15 yada F15 serisindeki bilgisayarların çoğunda işlemcide dahili grafik işlemcisi yok, bazılarında AMD ekran kartı var ve genelde zen 3 kullanıyorlar.
Bu bütçeye ara sıra MSI Pulse düşebiliyor, 155H ve 4060 140w var içinde, ekranı kasası da gayet iyi. Eğer düşerse o alınabilir. Bütçenin ucundan giriyor listeye
Aynen hocam yanlış olmuş. Aslında V da 5 demekNitro 5 denebilir aslında, Nitro 15 deyince Nitro V 15 gibi oluyor. Nitro 5 ve Nitro 16 serileri.