Reklam Bannerı

Xiaomi 14t pro ısınıyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Todos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Todos

Keşifçi
Bügün MediaMarkt'da Xiaomi 14t pro'ya baktım/inceledim ama fazla ısınıyordu özellikle kamera uygulamasında bariz bir ısınma gözlemledim. Yani demek istediğim normaldede bu cihaz için ısınma şikayetleri vat mi?

Teşhir cihazı hem sürekli şarjda hem de sürekli kullanımda olduğu için hem şarj yüzünden hem de termal macunları gittiği için çok ısınmaya başlar. Normalde günlük işleri yaparken ısınmaz, fotoğraf çekerken ısınmaz fakat video çekerken ısınır. O da her cihaz ısındığı için. 9300+ verimsiz bir işlemci değil, günlük kullanımda ısınmaması gerek.

Teşhir cihazı hem sürekli şarjda hem de sürekli kullanımda olduğu için hem şarj yüzünden hem de termal macunları gittiği için çok ısınmaya başlar. Normalde günlük işleri yaparken ısınmaz, fotoğraf çekerken ısınmaz fakat video çekerken ısınır. O da her cihaz ısındığı için. 9300+ verimsiz bir işlemci değil, günlük kullanımda ısınmaması gerek.
Çalışanlarda hep şarja takılı olduğu için ısındığını söylediler ama öteki cihazlarda böyle bir ısınma problemi görmedim.

14T Pro o kadar ısınan bir cihaz değil hocam normal o cihazların ısınıyor olması

Geri