Reklam Bannerı

50 Bine kadar cihaz önerisi.

Çevik Bir

Yeni Başlayan
50 bini geçmek istemiyorum. Xiaomi 13 Ultra 2025 yılında sizce alınır mı? Uzun süreli kullanmak istiyorum. Yoksa S25, Xiaomi 15 gibi modellere mi bakmalıyım?

50 bini geçmek istemiyorum. Xiaomi 13 Ultra 2025 yılında sizce alınır mı? Uzun süreli kullanmak istiyorum. Yoksa S25, Xiaomi 15 gibi modellere mi bakmalıyım?
Xiaomi 15 bence bu fiyat bandındaki en iyi telefon olabilir kompakt batarya kapasitesi yüksek işlemcisi de güçlü kamerasıda başarılı S25 4000mah Samsung video ve kamera konusunda yazılım olarak daha iyi olsada ısınma konusunda ve batarya ömrü konusunda aşırı olmasada sorun çıkarabilir tabi amacınız ve kullanımınıza göre değişir bu

Tercihlerin ne telefonda? İlk tercih kameraysa olabilir fakat Xiaomi 13 ultrayı yd almak lazım.

Xiaomi 15 olabilir. 13 Ultra güzel ama Türkiye garantili yok, bütçem 50 bin TL diyorsun 13 Ultra yurt dışı ile bu bütçe alakasız biraz.

Ekran haricinde beğendim ama 512gb hafıza almak istiyorum. Fiyat deli gibi fırlıyor. Mecbur android almalıyım gibi duruyor.
Ben zaten şaka yapmıştım o fiyata alacağın en kötü telefon iPhone 16E

2 senelik cihaz ama samsung seviyorsan bu da olabilir. Benim açıkçası bu fiyattaki tercihim S23 Ultra olurdu fakat kişisel nedenler tasarım arayüz vs gibi. S25+ tan kamerası daha iyi, tasarımı da

Geri