Hocam sadece kamera özelinde bakmayın. Samsung 7 yıl güncelleme garantisi veriyor ve her ay cihazlarını güncelliyor. Ben de S22 var hala düzenli güncelleme alıyoru. Exynos2400e ile normal 2400 arasında sadece boost clock farkı var. Yani S24 Plus ile birebir aynı işlemciyi kullanıyor. Eşiniz pubg oynuyorsa 5fps fazla alır S24 Plus'da

Çerçevesi yekpare alüminyum. Ayrıca Samsung'un kendi teknik servis ağı var. Servisinden de ayrıca memnunum, S22'nin bataryasını garanti kapsamında değiştirdiler. Bunu apple bile yapmaz.
Honora gelecek olursak kamera donanımı evet biraz daha iyi. Ana kamera sensörü %15 kadar daha büyük. Ama Honor çok kontrastlı çekiyor ve yapay duruyor. Mağzada detaylı izlemiştim. 4 yıl güncelleme garantisi veriyor, samsung gibi her ay değil 3 ayda bir güncelliyor. Kasası plastik ve premium durmuyor. İşlemcisi iyi 8S Gen 3 ama Exynos2400e daha güçlü. Ayrıca garantisine KVKK bakıyor. Geçenlerde KVKK'ya pahalı bir notebook gönderdim. Kapağını kırıp göndermişler, adamlarla papaz oldum hatta.
Bunların neticesinde ben eşime S24FE 256gb aldım. Cihazda Ufs4.0 teknolojisi bile var. 35gb dosyayı bilgisayarıma 3 dakikada aktardı. Kamerasından falan çok memnun.
Kısaca S24 FE öneririm hocam. Zaten ciddi anlamda fiyatları düştü.