Sonunda Türkiyeye gelmiş miEkli dosyayı görüntüle 3550
Bugün kontrol ettiğimde gelmiş güncelleme S24 Fe bile almadı daha diye biliyordum bakalım animasyonlardaki sorunlar düzelmiş mi deneyimledikçe konuyu güncelleyeceğim.
Gelmiş hocam sonunda baya bi gecikti ama en azından sorun görünmüyor şuan diğer modellerde sorun yaşayanı çok gördüğüm kadarıylaSonunda Türkiyeye gelmiş mi
S23 Fe ye UI7 bence ilaç gibi gelecek hem pil süresi uzayacak hemde ısınması bir nebze düşecekGelmiş hocam sonunda baya bi gecikti ama en azından sorun görünmüyor şuan diğer modellerde sorun yaşayanı çok gördüğüm kadarıyla
Çok bi fark olmadı hocam şuan aynı neredeyse eski sürümlePil performansı hakkındaki yorumlarını da bekliyoruz.
Isınmada bariz azalma var güncellemeden beriS23 Fe ye UI7 bence ilaç gibi gelecek hem pil süresi uzayacak hemde ısınması bir nebze düşecek
Ne kadar ekran süresi alıyorsun? Mobil veri, wifiÇok bi fark olmadı hocam şuan aynı neredeyse eski sürümle
Hocam günün yarısında mobil veriyle diğer yarısında wifi ile kullanıyorum sabah 9 gibi şarj fulleniyor akşam 7 de %10 larda oluyor yani yaklaşık bi 10 saat kadar gidiyor (Gündelik kullanılanlar: Instagram , Forum siteleri, Sahibinden vb.)Ne kadar ekran süresi alıyorsun? Mobil veri, wifi
O bayağı eski bir sorundu, çözülmesi iyi olmuş. Adım atılıyor demek geliştirmek için. Bir de düşük cihazlarda deneyimlemek lazım akıcılığı alt segmentte bayağı kötüydü arayüzün.Onu ui 6'da %5 ten sonra cihaz kafayı yiyordu bi anda kapanıyordu o sorunda çözülmüş