hocam lütfen guncelleme yapın yarın s24 fe alacağım son saniye bi sorun olmasın hata etmeyelimCihazımı kılıfsız şekilde masaya bıraktım arka planda hiç bir uygulama açık olmadığı halde ne bir update ne bir oyun yüklemesi yapmıyordum standby modundaydı ona rağmen ısındığını ve pil tükettiğini farkettim sıfırlamalımıyım yoksa servise mi vermeliyim?
Hocam yüksek ihtimalle bir hata oluştu şuan bir sorun yok havaya veriyorum eğer tekrar olursa haber ederim ama genelde böyle yapmaz anlık bir sorunda olabilirhocam lütfen guncelleme yapın yarın s24 fe alacağım son saniye bi sorun olmasın hata etmeyelim
Kapatıp açtım her şeyi resetledim cihazı biraz beklettim soğutabilicek her moda aldım şuan gözlemliyorumKapatıp aç bakalım ne olacak, yeni yüklediğin bir şey var mı bak. Bir ayar açık mı kalmış bişey mi olmuş ilk önce onlara bak bence.
Olur öyle arada. Eskiden çok daha fazla olurdu. Bende S2 vardı, bataryası en fazla 4 saat gidiyordu kullansan kullanmasan. Google play hizmetlerinin bir şeyi bataryayı tüketiyordu nasılsa. Tespit etmesi zor olabiliyor.Kapatıp açtım her şeyi resetledim cihazı biraz beklettim soğutabilicek her moda aldım şuan gözlemliyorum
Bakıcam bir kaç gün daha böyle bir şey üst üste yaşanırsa baktırıcam ha yok anlık bir şey ise boşvericemOlur öyle arada. Eskiden çok daha fazla olurdu. Bende S2 vardı, bataryası en fazla 4 saat gidiyordu kullansan kullanmasan. Google play hizmetlerinin bir şeyi bataryayı tüketiyordu nasılsa. Tespit etmesi zor olabiliyor.