Reklam Bannerı

S21FE 888 Fiyatı ve Özellikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
Hepsiburada satıcılı olarak fiyatı 15 bin liraya kadar indi cihazın son birkaç ayda, bu fiyata inince benim dikkatimi çeken bir telefon oldu. 1-2 sene önce 12/256 GT2 satılırken bu fiyata alınabilir diyordum, bence şu an bu da alınabilir bir fiyatta çünkü kamera olarak rakibi yok. Ayrıca bazı konularda da rakiplerine avantajı var eski bir telefon olmasına rağmen. En iyi özelliklerinden birisi kamerada telefoto olması ve 4k60 video çekebilmesi. Bu fiyattaki hiç bir telefonda bu iki özellik yok. İkinci özelliği bir amiral gemisi olması, yani her ne kadar FE serisi bile olsa S serisi olduğu için A serisinden yazılımsal olarak daha üstün özelliklere sahip oluyorsunuz. İşlemci meselesi hem eksi hem de artı. Eğer soğutucuyla beraber kullanırsanız bu fiyattaki en güçlü işlemci olabilir 888, fakat özellikle yazın throttle yerse güncel orta segment performansına kadar düşebilir. Ve batarya problem olabilir, hızlı şarjın olmaması ile beraber bu problem daha dert hale gelebilir. Bazı kullanıcılar S21FE'nin diğer varyantı olan 2100 kadar batarya tüketmediğini söylese de ikisi de samsung döküm olduğundan çok verimli işlemciler değiller, yani pil eğer birinci sıradaysa önem sırasında bu telefonu almamalısınız. En önemli eksilerinden birisi de 128 GB depolama ile beraber gelmesi. Bu telefon bol bol video ve fotoğraf çekilme maksadı ile alınabilecek bir telefon, 128GB hafızanın hızlıca dolması çok uzun süre almayacaktır. Ya online depolama ya da harici bir depolama aygıtınız yoksa bu konuda sorun çekebilirsiniz.

Sonuç olarak S21FE eksileri ve artıları olan, eğer ana gayeniz kamera ise alabileceğiniz bir telefon. Her ne kadar eski ve yazılım güncelleme desteği bitmesine yaklaşmış bile olsa orta segmentten daha iyi iş çıkaracağı yerler var. Bana göre alınabilir.

Kupon ve hediye fırsatı da var.

1000017887.webp

Geri