Reklam Bannerı

iPhone 16'yı satıp S25 Ultra?

YetimhaneKundakcisi_3169

Yeni Başlayan
Arkadaşlar selamünaleyküm, 5 aydır kullandığım Siyah 128 GB İPhone 16'ım var pil %100 Devir Sayısı ise 163. Sizce Bu telefonu satıp 512 GB Samsung S25 Ultra Alayım mı? İlk Samsung deneyimim olucak onun dışı Apple Watch, MacBook Pro m1 çipli bilgisayarım var ve İpad 9.nesilim var. Pad 9 ortak kullanıldığı için onda dokunmayacağım ve MacBook proyuda dokunmayacağım. Fakat Apple Watch SE 2.nesilimi satıcam eğer Samsung alırsam

sizce ne yapayım niye geçiyorsun diye sorarsanız eğer aynı arayüzü görmekten sıkıldım, Günde 2-3 kez şarj ediyorum, Hafıza 128 yetmiyor

Aleykümselam, bence her anlamda ileriye gidersiniz alabilirsiniz. Ekosistem meselesini nasıl kullanıyordunuz bilmiyorum ama bence çok rahat alışırsınız. Gözde büyütülen bir şey bana göre ekosistem normal kullanıcı için. Benim birçok arkadaşım var android telefon kullanıp da Macbook u olan, hiç birinin ekosistemden dolayı şikayet ettiğini duymadım. Bu konudaki şu videoya bakabilirsiniz

Aleykümselam, bence her anlamda ileriye gidersiniz alabilirsiniz. Ekosistem meselesini nasıl kullanıyordunuz bilmiyorum ama bence çok rahat alışırsınız. Gözde büyütülen bir şey bana göre ekosistem normal kullanıcı için. Benim birçok arkadaşım var android telefon kullanıp da Macbook u olan, hiç birinin ekosistemden dolayı şikayet ettiğini duymadım. Bu konudaki şu videoya bakabilirsiniz
Ben sırf bu ekosistem mevzusu yüzünden Samsungdan başka markaya geçmeyi düşünemiyorum :(

Ben sırf bu ekosistem mevzusu yüzünden Samsungdan başka markaya geçmeyi düşünemiyorum :(
Samsung'un her türden cihazı f/p olduğu için başka markayı tercih etmenizi gerektirecek bir durum yok. Ama Apple da durum farklı. En ucuz akıllı saati bile güncel olmasa bile 9-10 bin lira. Samsungda en ucuz akıllı saat 3 bin lira mesela. Tablet işinde de aynı şekilde. Her fiyattan seçenek olduğu için Samsung tercih etmekte bir sorun yok. Apple tercih edecekseniz ciddi miktarda harcama yapmayı gözden çıkarmanız gerek.

S25 Ultra, 16 Pro Max rakibi hesabını oradan yap. Android'e alışırım diyorsan geçilebilir.

Samsung'un her türden cihazı f/p olduğu için başka markayı tercih etmenizi gerektirecek bir durum yok. Ama Apple da durum farklı. En ucuz akıllı saati bile güncel olmasa bile 9-10 bin lira. Samsungda en ucuz akıllı saat 3 bin lira mesela. Tablet işinde de aynı şekilde. Her fiyattan seçenek olduğu için Samsung tercih etmekte bir sorun yok. Apple tercih edecekseniz ciddi miktarda harcama yapmayı gözden çıkarmanız gerek.
Ya şundan dolayı dedim Samsung un kendi cihazları birbiriyle normal olarak iyi çalışıyor bu yüzden başka bir marka telefona geçtiğimde özellikle elimde powerbankleri var ve kendi şarj protokolüne uygun o yüzden diğer marka telefonları o hızlarda şarj edemeyecek tedirginliği oluşuyor :(

Geri